Саме українці мають розповісти світу справжню історію росії (відео)

росія створила свою версію історії, яку використовує у гібридній війні проти України. Україна має написати власну історію, в тому числі і росії, і розказати світові правду.

Читати далі

Фейки тижня пропаганди рф

• Заява Сирського про інвалідність • Війна між Польщею та Україною • Наказ Зеленського Сирському про будь-яку ціну утримання фронту • Французький Іноземний Легіон в Україні.

Читати далі

В Україні ліквідовано основний бойовий потенціал РОВ, проте Європа досі не готова до війни з Росією

Провідні армії Європи мають значно менший потенціал, ніж рф, і навіть найтоповіші збройні сили поодинці не протрималися б проти навали РОВ без колективної підтримки.

Читати далі

Санкції на часі. 10.05.2024

Російський “Газпром” почав розпродаж майна після рекордних збитків. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 10.05.2024.

Читати далі

Поле битви за правду: як Європа протистоїть російській дезінформації

На тлі занепокоєння з приводу втручання рф напередодні виборів до Європарламенту Єврокомісія розпочала розслідування щодо Facebook та Instagram через їхню роботу з дезінформацією, що походить із закордонних країн.

Читати далі

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ «Ай-Петрі» (фото)

Вже передано 18 комплексів із 20 запланованих для цієї в/ч. У відповідні підрозділи РЕБ зараз набирають фахівців, готових опанувати ці сучасні системи. Хто має вищу технічну освіту – можете зареєструватися.

Читати далі