«Не битися із росіянами за історію – означає віддати частину нашої ідентичності»

Про особливості сучасної політики історичної пам’яті історик Сергій Громенко розповів «Історичній Свободі». І чому назва вулиці має значення, навіть якщо вона заасфальтована…

Читати далі

Настрої змінюються

Американські військові чудово усвідомлюють всю неадекватність ситуації, коли Україна не може завдавати ударів по території рф. Якби була така можливість, жодного «наступу під Харковом» не було б.

Читати далі

Информационная ловушка

Украина упустила тылы, где, постепенно расширяясь, присутствует русская эмиграция, навязывающая украинцам собственную повестку. Рассмотрим нарративы, успешно (и даже руками украинцев) продвигаемые русскими якобы либералами.

Читати далі

Коротке замикання особого путі

Фізичне завоювання Києва і України – це боротьба за власну леґітимність. Бо без України вони – ніхто. Як і без Європи загалом. Без України і з протистоянням усьому Заходу вони – васал Китаю, Великого Брата.

Читати далі

Санкції на часі. 25.05.2024

Найбільший китайський виробник камер відеоспостереження Hikvision таємно втік із росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 25.05.2024.

Читати далі

Харків можна захистити ефективною ППО, але спочатку потрібно «прикрити» Patriot

ЗРК Patriot у харківських умовах не “один у полі воїн”, а здобич. ЗРК Patriot може допомогти Харкову, але хто допоможе самому комплексу?

Читати далі