Мономарафон. Гостьова цензура «Єдиних новин»

Політика «Єдиних новин» виродилася в інформаційну диктатуру влади. Як ще назвати ситуацію, коли вісім із десяти людей в ефірі представляють владу, а конкретну політсилу не показує жоден телеканал?

Читати далі

Робоча поїздка команди Порошенка на Донеччину (фото, відео)

2000 FPV-дронів, нічні та денні «Мавіки», детектори дронів «Ванільні цукорки», фірмові прально-душові комплекси, «Старлінки», зарядні станції та планшети вже на Східному фронті.

Читати далі

«Ексклюзивні» функції Дії

Державних послуг, які доступні виключно через Дію, не багато, але вони штучно позбавляють значну кількість громадян законної можливості отримати певні послуги. Для чого примушують встановлювати Дію?

Читати далі

Deepstrike – це наша єдина далекобійна зброя

На жаль, ви не побачите цього у новинах, бо воєнні об’єкти росія прикриває не тільки озброєнням, а й інформаційно. Але “люди працюють”. Екіпажі та виробники роблять все, що можуть. 😆 .

Читати далі

Точка входу

Формування уряду національної єдності – традиційна відповідь демократичних країн на загрози масштабу іноземного вторгнення. Але не так думають на Банковій. Там головніше контроль. Рішень, потоків, інформації.

Читати далі

Санкції на часі. 24.05.2024

«Поширення санкцій і тиск на дружні країни призводять до скорочення доходів компаній від експорту і створюють проблеми з оплатою нафти», – звіт центрального банку рф. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 24.05.2024.

Читати далі

Новости из США. 23 мая 2024 года

• Блинкен предложил разрешить Украине наносить удары по целям в России американским оружием • Хейли объявила, что поддержит Трампа на выборах • Трамп собирается строить в США «единый рейх» • Готовится новый пакет американской военной помощи Украине

Читати далі

Допоможіть нам, а значить і ЗСУ

Один із наших проєктів – закупівля вживаних вантажівок у Європі з їх подальшим відновленням. Зараз борги нашої СТО нагромадилися до критичного стану. Потребуємо вашої допомоги! Дякуємо!

Читати далі

Вісті з фронтів. 24.05.2024 (відео)

Огляд поточної обстановки по кількох інших напрямках Східної операційної зони, окрім Харківського, а саме: Куп’янському, Лиманському, Краматорському (Часів Яр) та Покровському.

Читати далі

Санкції на часі. 23.05.2024

У російському уряді заявили про «неможливість» захистити від дронів російські НПЗ. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 23.05.2024.

Читати далі