Порошенко на Парламентській асамблеї НАТО в Болгарії 27.05.2024 (фото, відео)

У Декларації ПА НАТО «Підтримуємо Україну до перемоги» зафіксовано право України на використання зброї, яка надається західними партнерами, для легітимних цілей на території рф.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели. 26 мая 2024 года

• Предвыборная кампания: что будет главным вопросом, на который предстоит ответить избирателям • О саммите мира в Женеве: взгляд из США • О важности обращений к лидерам стран НАТО

Читати далі

Санкції на часі. 27.05.2024

Євросоюз запровадив санкції проти Віктора Медведчука та видання Voice of Europe, які стоять за російською операцією впливу. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 27.05.2024.

Читати далі

Не на часі

У мене є пропозиції, де дістати гроші на війну. Давайте в Софії Київській зробимо цех із виробництва БПЛА, а фрески зріжемо, продамо на аукціоні та купимо снарядів. А знаєте, скільки у нас ще всього?

Читати далі

Ще раз про виявлення фейків

Деякі ЛСД та політолухи навіть записують Дію у «досягнення 5 років правління Зеленського». Не маючи уявлення зеленого ані про захист персональних даних, ані про кібербезпеку, ані про теорію держави і права.

Читати далі

Черноморский флот бежит в Каспийское море

У российского командования уже наступило осознание безысходности нахождения ЧФ рф в Чёрном море и отсутствия возможности противодействия украинским средствам поражения.

Читати далі

Кошторис перемоги. Скільки засобів і грошей потрібно Україні

Наші партнери все частіше розмірковують про те, що слід зробити, аби ситуація на фронті змінилася на користь України. Розповідаємо.

Читати далі

Вісті з фронтів. 27.05.2024

Що відбувається на Харківському напрямку через два тижні після початку наступу зс рф. Сьогодні частина перша про плани та задуми противника, та що йому вдалося чи ні.

Читати далі