Порошенко відвідав підшефний розвідбат (фото, відео)

Порошенко привіз партію FPV-дронів, квадроцикли та екскаватор для облаштування позицій. Також військовим передали детектори ворожих безпілотників «Цукорок», які без перебільшення рятують життя.

Читати далі

Офіс простих рішень як є…

Існує три види брехні: брехня, нахабна брехня й статистика. І ми поговоримо про останнє. Тому що такі “аналітики” створюють хибні уявлення не тільки у цивільних, але і у деяких командирів.

Читати далі

Втрати російських окупантів. Підсумки квітня

Поки не відбулося насичення лінії фронту допомогою від США та Європи, ворог за всяку ціну намагався просуватися та захоплювати якнайбільше територій. І ціна ця була великою.

Читати далі

Ізраїльські Patriot: скільки та на що здатні?

Новина про відмову ізраїльської армії від ЗРК Patriot спричинила значний розголос в мережі та породила припущення про можливий викуп систем європейськими країнами для подальшої передачі Україні.

Читати далі

Воинственная таджикофобия

Пока путин и шойгу вводили оккупационные войска в Украину, трехмиллионная армия таджикских мигрантов тихо оккупировала россию.

Читати далі

Санкції на часі. 02.05.2024

У росії закінчилися оригінальні запчастини для ремонту iPhone. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 02.05.2024.

Читати далі