Санкції на часі. 22.05.2024

Великий російський бізнес констатував провал спроб створити в росії власне програмне забезпечення для промисловості. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 22.05.2024.

Читати далі

Достучаться до западных партнеров

Силы всех харьковчан и друзей Харькова во всех странах – на достижение этих целей: • отмена запрета на удары западным оружием по рф, • западная авиация и ПВО – как можно быстрее.

Читати далі

ВВС встановила, які саме F-16 може отримати Україна. І чим вони допоможуть на фронті

Мало на яку зброю так сильно чекали в Україні, як чекають зараз на винищувачі F-16. Західні партнери збираються передати їх найближчими місяцями.

Читати далі

Сьогоднішня Україна не Корея 70-річної давності

Чому російсько-українська війна не завершиться за корейським сценарієм, і який вигляд матимуть контури майбутнього миру. Відмінності нашого та корейського кейсів.

Читати далі

Громкий крах плана «делегитимизация»

Важнейшим признаком легитимности украинского руководства выступает сохранение его признания со стороны международных партнеров. Устойчивость положения властей в Киеве разрушает саму идею российской неоимперии.

Читати далі

Ціна некомпетентних експериментів

Служконародна соцмережева полководиця почала нову кампанію проти керівництва ЗСУ. Всі міньйони, всі погані, все гірше, ніж було, ситуація критична. Всі, крім Зеленського і Мар’яни, погані.

Читати далі

Кілька слів про легітимність

москві конче треба, аби у нас в тилу виникла політична бійка, чим кривавіша – тим краще. Москві треба. Нам – ні. Саме тому теми легітимності Зеленського взагалі не торкається опозиція, бо не хоче підігрувати ворогу.

Читати далі