Динаміка втрат російських окупаційних військ у травні

Очевидно, що цього місяця РОВ матиме абсолютний рекорд із втрат особового складу, артилерії та автомобільного транспорту, який окупанти почали замінювати ББМ.

Читати далі

рф начала вербовать на войну в Украине этнических немцев

Прикрывающихся двойным гражданством, в частности немецким, начали массово агитировать идти в “сво” “ради спасения своего народа”. Какого именно народа, не уточняется, то ли немецкого, то ли заболотного стада.

Читати далі

Переломний момент для України. Ключові тези

Літо – черговий переломний момент для України. Є таймінг, що впливає на весь світ, – вибори президента США. Час давить на всіх. Хто краще витримає цей тиск, той і матиме шанс краще захистити свої інтереси.

Читати далі

Санкції на часі. 21.05.2024

США розробили план, як гарантувати фінансування України незалежно від результатів президентських виборів у листопаді. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 21.05.2024.

Читати далі

Нескладне пояснення, ким був президент Раїсі в системі іранської влади

Що підозрілого в загибелі президента Ірану аятоли Ібрагіма Раїсі? Чи був він кимось у системі іранської влади? Який був його вплив? Які наслідки будуть для нас.

Читати далі

Втрати російської авіації та перспективи видавлювання ПКС рф

До кінця 2024 року на тимчасово окупованих територіях України може не залишитися жодного аеродрому постійної дислокації або навіть підскоку, який використовувала б російська авіація.

Читати далі

Як припинити боятися та полюбити піксель

Ми вже третій рік живемо в ситуації збитої оптики. Що вище на п’єдестал ставлять нас – то менше люди хочуть до нас. Що героїчніше описують наш побут – то менше інші хочуть його з нами ділити.

Читати далі

Що відбувається на найважливіших ділянках фронту

Бойові дії на Харківському напрямку прикували увагу суспільства. З фокусу уваги випали всі інші напрямки, тому розповідаємо, що відбувається на найважливіших ділянках фронту.

Читати далі