Урятувати рядового виборця: як соціальні платформи готуються до виборчих фейків

Цього року соціальним платформам доведеться докласти особливих зусиль, щоб не стати інструментом впливу чи навіть зриву виборів. Для цього їм доведеться подолати маніпуляції, фейки й штучний інтелект.

Читати далі

Безпека даних громадян = безпека держави

Поки у нас тут війна і корупція, на Заході вирує ель-шкандаль навколо штучного інтелекту та його загроз для захисту приватності та персональних даних користувачів.

Читати далі

Санкції на часі. 28.05.2024

Кількість відмов росіянам у Шенгенській візі зросла у 13 разів. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 28.05.2024.

Читати далі

Що таке МАГА-комунізм – онлайн-ідеологія, яку просуває Такер Карлсон

За останні кілька років в Інтернеті набув поширення політичний рух “МАГА-комунізм” (МАГА – абревіатура гасла Трампа Make America Great Again – «Зробімо Америку великою знову»). The Guardian розповідає, що це за течія.

Читати далі

Обережно, грошові мули!

Прочитайте самі та репостніть, нехай і ваші читачі знають, що передача своєї карти якомусь васяну може викликати увагу до вас не тільки від СБУ, а й від Європолу та ФБР. 

Читати далі

Українські дрони почали знищувати унікальні РЛС у росії

Чому українські дрони стали “акцентувати” на загоризонтних станціях радіолокації “Воронеж-ДМ/М”, чому їхня втрата критична для ворога, і які з цього можна зробити висновки.

Читати далі

Талибы – из террористов в правильные ребята

Террористическая организация Талибан скоро обзаведется новым открытым другом. москва ищет новые точки приложения своих усилий, но возникающие экзотические конфигурации могут поджечь саму россию.

Читати далі

Поламаний компас, або Де ж головний напрямок наступу ворога?

Найближчі три місяці будуть, можливо, найважчими в цій війні, майже як перші три у 2022-му, адже противник ставить на кін свою перемогу у війні.

Читати далі