Порошенко у Німеччині. День другий (фото, відео)

«Мій головний меседж партнерам у Берліні: якщо путін візьме Україну, він ніколи не зупиниться. Він як маніяк, який повертається на місце злочину. Або як вампір, який вже спробував крові. Ніхто не зможе його зупинити, крім нас».

Читати далі

Foreign Policy: Падіння російської імперії путіна неминуче

Оскільки путін кинув усі свої ресурси і політичний капітал на війну проти України, зупинити його там означає зупинити його і його проєкт реімперіалізації всюди.

Читати далі

путін і Чічіков

У якомусь сенсі путін – гоголівський Чічіков. Але відʼємний. Отріцатєльний Чічіков. У Чічікова мертві стають живими, а в путіна живі – мертвими. Бо література оживляє, а життя вбиває.

Читати далі

Санкції на часі. 07.05.2024

Поліція Берліна заборонила приносити прапор рф, георгіївські стрічки, військову форму та символи “V”, “Z” на радянські меморіали у дні святкування Дня Перемоги. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 07.05.2024.

Читати далі

Не довіряють, але ходять

Свіже опитування КМІС (Київський міжнародний інститут соціології) показує, що понад 2/3 українців не довіряють УПЦ мп і виступають за її заборону. Звідки ж тоді беруться її прихожани?

Читати далі

«Керченский мост уничтожать уже неактуально». Серьезно?

Ни одна новая логистическая ветка не сможет обеспечить полностью в режиме 24/7 нон-стоп южную группировку РОВ численностью почти 200 тысяч тел.

Читати далі