Ексклюзивне інтерв’ю Петра Порошенка Пітеру Залмаєву (фото, відео)

«Нічого у путіна не вийде. Не вийде в Україні, не вийде в Європі. Він може прорватися в Європу, але тільки в один населений пункт, який називається Гаага. І там залишитися, думаю, що надовго», – резюмує Порошенко.

Читати далі

Мобілізація в Ізраїлі – ставка на молодь

В статті розглянуто досвід побудови мобілізаційних і домобілізаційних процесів Армії Оборони Ізраїлю з метою знайти практики, що будуть корисними і для України.

Читати далі

Санкції на часі. 11.05.2024

Італійський уряд витратив близько 32 млн. Євро на обслуговування заарештованих російських яхт. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 11.05.2024.

Читати далі

Моральна сингулярність Другої світової

За рік до 80-ї річниці поразки нацизму в Європі випадає констатувати, що міф Другої світової у редакції “відважний вільний світ проти абсолютного зла” виявився дещо підваженим.

Читати далі

Ідейні хакери з Анонімус

Чому історію Анонімусів важливо знати зараз? Бо це дозволить зрозуміти, як приблизно будуть вас намахувати наступного разу.

Читати далі

Без паники. Не мешайте работать армии

То, что происходит сейчас в Харьковской области, – это банальная калька рейдов РДК и ЛСР на территорию рф. Только с их стороны это преподносится как наступление на Харьков, и, к сожалению, на это многие повелись.

Читати далі