Санкції на часі. 14.05.2024

Китай зупинив до 80% платежів із росією через ризик американських санкцій. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 14.05.2024.

Читати далі

Багатостраждальне прикордоння

Прикордоння прострілюється повністю, миттєво. Воно отримує удари всі ці роки. Щоб захистити Вовчанськ, що стоїть на самому кордоні, лінію оборони треба було будувати за 1 метр від російського кордону? Як?

Читати далі

Атаки російських дронів. Підсумки за два тижні травня

Чітко простежується залежність застосування дронів Shahed від постачання контрабандних запчастин і готової продукції з Ірану. Ланцети намагаються стрибнути вище голови, але поки що “сухожилля” рвуться.

Читати далі

Подія

Зараз наше Сонце входить у пік своєї активності. Не факт, що не вистрибне з корони черговий протуберанець і не вальне по Землі, спалюючи всю електроніку від комунікаційних супутників до генераторів у двигунах машин.

Читати далі

Зачепитися за лівий берег. Як ГУР, ССО і ТрО створили плацдарм у Кринках

У серпні 2023 року Сили безпеки й оборони України на лівому березі Херсонщини створили тактичний плацдарм. Згодом його розширили та утримують досі під шаленим тиском противника.

Читати далі

Вісті з фронтів. 14.05.2024

Просування окупантів на Харківському напрямку сповільнюється. Протягом найближчого часу (доби) командування противника може наростити свої зусилля на цьому напрямку, задіявши додаткові сили й засоби.

Читати далі