Зі святом, панове сержанти!

Валерій Залужний

Панове сержанти і старшини!

Ви є лідерами для підлеглих і опорою для командирів. На ваших плечах тримається військо. Ваш досвід безцінний. Ваші імена вже в історії. Вами пишаються і будуть пишатися покоління українців.

Я теж безмежно пишаюся кожним із вас і дякую за службу. Схиляю голову перед світлою пам’яттю полеглих побратимів.

Вітаю вас із Днем сержанта! Гордий бути з вами в одному строю. Разом до Перемоги!

Честь! Відданість! Відповідальність! Професіоналізм!


Петро Порошенко

Лідер. Зразок. Опора.

Сержант – це лідер для солдатів, зразок для підлеглих, опора для командира. Саме вони – основа армії, кістяк будь-якого військового підрозділу. І наскільки міцними є вони, настільки боєздатним є підрозділ.

Честь та слава всім сержантам, які пишуть історію України, виборюючи наше право на існування. Дякую за захист рідної землі.

З вашим Днем, хлопці та дівчата! Перемоги нам усім!


Віктор Муженко

Вітаю сержантів і старшин ЗСУ з професійним святом!

Ваші зусилля щодо навчання підлеглих, формування здорового морально-психологічного клімату у своїх бойових командах, духу побратимства, підтриманню існуючих і формуванню нових бойових традицій дуже і дуже важливі.

Ви основна комунікаційна ланка між рядовим і офіцерським складом. Тільки ВИ знаєте досягнення, певні проблеми, недоліки і стан кожного солдата. Ваша робота, Ваш авторитет – основа високої дисципліни і запорука успішного виконання бойових завдань.

Велика Вам подяка за Ваш вклад у захист Вітчизни.

Бажаю щирої поваги і визнання Вашого бойового досвіду. Здоров’я Вам і удачі!


Мартин Брест

Сєржант – це нє званіє, а чистий секс, я вам доповідаю. Бо чєловєк, який пройшов сложний путь от спєрматозоїда до сєржанта – начінає інтєрєсуваться, а інагда даже задумуваться.

А єслі сєржант в армії начінає думать – це дуже полєзно для обороноспобності страни, ну тіки насмерть лякає старший офіцерский склад.

Шоб стать сєржантом, нада совєршить подвіг і нє залєтать хотя би два місяця. С подвігом проблєм нема – с зальотамі сложнєє.

Основна задача сєржанта – це виполнять ті задачі, які Головнокомандувач ставе комбрігам, комбріги ставлять комбатам, комбати – ротним, ротні – взводним, в взводні ахуєвают і зовут сержантів.

Такім образом – іменно сєржанти, талановито керуючи особовим складом Армії, і виполняють всі задачі війни. І, судя по сітуациї на фронті – виполняють нормально.

А щє у сєржанта не тільки самий длінний, а щє й шипастий. Я вам доповідаю.

Зі святом, други.

Автор