Зради і перемоги тижня. 19 – 25 листопада 2021 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня.
Розглянемо події 19 – 25 листопада 2021 р.

Читати далі

Чергова брехня про «забезпеченість» лікарень

Нещодавно презентований офіційний дашборд ДП «Медичні закупівлі України» з інформацією про забезпеченість лікарень засобами для боротьби з COVID-19 свідчить про брак засобів індивідуального захисту (зокрема захисту очей, медичних масок, медичних костюмів), а також ПЛР-тестів у значної кількості лікарень. Попри офіційну статистику, згідно з якою кількість хворих на коронавірус знижується, та заяви очільника МОЗ, ковідні реанімації по всій Україні переповнені. Пік смертності не пройдено. Запасів кисню у лікарнях немає.

Читати далі

Насправді державний переворот стався сьогодні

Сьогодні Президент на прес-конференції сказав, що на 1-2 грудня планується державний переворот. Але насправді державний переворот стався сьогодні. Адже 26 листопада 2021 року Президент підписав Укази про призначення 2 суддів до Конституційного суду України. Призначення зараз суддів Конституційного суду України за фактичної відсутності вакансій підриває діяльність Конституційного суду, може призвести до дестабілізації політичної ситуації в країні, поставити під сумнів законність усіх наступних рішень КС, зруйнувати баланс конституційних органів, який закладено в Конституції України та фактично призвести до неправомірного тиску на конституційний орган та узурпації влади.

Читати далі

26.11.2018. За Порошенка було краще

Цього дня Україна опинилася на межі повномасштабного вторгнення з боку РФ. І лише завдяки оперативним діям керівництва держави та успішним дипломатичним маневрам небезпеку вдалося відвести. Сталося нечуване – прямий напад на українські військові кораблі, що йшли з Чорного до Азовського моря, з боку російського флоту. Кораблі були захоплені, моряки опинились в полоні. Президент Петро Порошенко був змушений ініціювати воєнний стан в 10 прикордонних областях України на 30 днів. Міжнародний трибунал ООН з морського права підтвердив повну правоту України в цьому інциденті та направив РФ вимогу негайно звільнити катери і їхні екіпажі. Та Зеленський зі своєю командою, замість того, щоб домогтися виконання цієї вимоги, обміняв моряків на Володимира Цемаха – російського військового злочинця, єдиного доступного Україні та Європі свідка збиття малайзійського «Боїнга» над Донбасом, бо саме тоді в зелену голову вдарило «пошуком миру в очах Путіна».

Читати далі

«Деолігархізація» від Зеленського

Одіозний олігарх Коломойський, який зараз під санкціям в США і який звинувачується у крадіжці 5,5 млрд. дол. «ПриватБанку», претендує на 62% видобутку нафти і 26% видобутку газу «Укрнафти». Через майже 9 місяців з часу введення санкцій Держдепу США проти сім’ї Коломойського, Коломойський дивним чином в Україні замість кримінальних проваджень чи хоча б санкцій РНБО отримав потужні судові перемоги і зараз готується до розподілу активів державної монополії. «Деолігархізація» від Зеленського – це не лише плюшки для олігарха Коломойського, це також плюшки для трохи призабутого олігарха і досі потужного гравця на енергоринку Фірташа.

Читати далі

Чому німці відмовились від державного застосунку типу «Дії»

Схожий за функціоналом на Дію німецький додаток ID-Wallet було запущено буквально пару місяців тому: 23 вересня 2021. Його єдиною функцією було лише зчитування інформації з чіпу у справжньому, пластиковому водійському посвідченні з використанням технології NFC. На випадок, якщо забув справжні права вдома. І якщо все піде без критичних проблем, згодом ці е-версії водійських посвідчень зможуть замінити собою оригінали. І ще планувалося (якщо все буде гаразд!) підключити ID-Wallet до державних баз даних, які містять особисті документи громадян Німеччини. Але не встигли. Буквально за кілька днів після запуску застосунок було відізвано, а інфраструктуру деактивовано. Шо ж пішло не так?

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 26.11.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Підрозділи жандармерії та спецназу Туреччини розгромили зимову базу Робочої партії Курдистану (РПК), яку офіційно визнано в Туреччині терористичною. На відстані у 22 км від узбережжя італійського острова Лампедуза берегова охорона Італії врятувала близько 300 мігрантів з перевантаженого човна, що намагався дістатися Європи.

Читати далі

Новости из США. 24-25 ноября 2021 года

День Благодарения, приговор в деле об убийстве Ахмода Арбери, освобождение невиновного через 43 года заключения, заявление Байдена в связи с Днем памяти жертв Голодомора в Украине.

Читати далі

Доброе утро с Таней Адамс. 26.11.2021

В реальности жить он, как простой учитель, нифига не хочет. Поэтому уже который день выкормыши офиса президента никак не могут заткнуть фонтан народной любви по поводу деньрожденья Ермака.

Читати далі