20.11.2014. За Порошенка було краще

В этот день в Кишинёве прошла трёхсторонняя встреча президентов Украины, Молдовы и Польши. После того, как крупнейший и сильнейший из соседей Украины – РФ – обрушился на нашу страну с агрессией, нам стало жизненно необходимо налаживать отношения с ближайшими соседями. С тех пор много воды утекло. Молдаване избрали, а затем прогнали пророссийского Додона, а украинцы выбрали собственный аналог Додона – только куда более глупого и самонадеянного. И спустя примерно год после избрания Зеленский наглухо испортил отношения с Молдовой, инициировав похищение судьи Чауса с единственной целью: вытряхнуть из Чауса показания против Порошенко.

Читати далі

Порошенко продовжує втілювати масштабні благодійні проекти

Київська міська державна адміністрація надала дозвіл на будівництво Концерт-холу Roshen на місці Палацу культури імені Корольова. У Києві на Відрадному постане концерт-хол світового рівня. Про плани збудувати у Києві концерт-хол у Порошенка повідомили рік тому. А в травні цього року стало відомо, що архітектурний конкурс виграло авторитетне норвезьке архітектурне бюро Snøhetta. Масштабний проєкт реалізується за кошти компанії «Roshen» і Фонду Порошенка. Відкриття Roshen Concert Hall заплановане на 2025 рік.

Читати далі

Зе-виборець, нахіба тобі був Зеленський?!

Ця людина отримала найповнішу владу за всю історію країни. Ні в кого ніколи не було і, напевно, вже не буде такої підтримки і повноважень. І все це витрачено на ремонт житомирської окружної та ще півтора десятка проблемних ділянок? Які зміни він приніс, які реформи провів, які нові сенси подарував Україні і українцям? В чому його історична, не лякайтесь, місія? Бо ж стільки було розмов. Просто відсидів своєю дупою вже половину терміну і досидить наступну половину, підгодувавши остаточно всіх єрмаків та інших «друзів». Досидить під прокльони і ненависть, ще більше лякаючись кожного руху і кожного необережного слова. А головне, українці, що ви довели самі собі цим вибором? Що за бажанням можна маніпулювати мільйонами, довести, що лайно пахне квітами? Що можна віддати всю владу найогиднішому непотрібу, і він нічого з цією владою не зробить? «Цікавий» експеримент.

Читати далі

«Ми вимагаємо правди!» – Порошенко вимагає негайно розслідувати «вагнергейт»

«Непрофесіоналізм, безвідповідальність, брехня – все це давно визначає політику нинішньої влади. Але “вагнергейт” – це більше ніж брехня, бо йдеться про зраду українських військових, а отже і української держави, в часи війни! Спецоперація, яка мала стати гордістю українських спецслужб та увійти у світову історію боротьби з тероризмом, стала ганьбою і зрадою влади. Ми вимагаємо правди. Влада має негайно дати суспільству відповідь, хто дав команду спецслужбам зірвати спецоперацію із затримання “вагнерівців”. Хто той “кріт”, який злив деталі операції Лукашенку та Путіну?» – написав Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Читати далі

У ЄС схвалили перші таблетки від коронавірусу

Агентство ЄС з лікарських засобів (EMA) (CHMP) видав рекомендації щодо використання Lagevrio (також відомого як Молнупіравір або MK 4482) від американського фармацевтичного гіганта MSD для лікування COVID-19. Ліки, які наразі не зареєстровані в ЄС, можна використовувати для лікування дорослих із COVID-19, які не потребують додаткового кисню та мають підвищений ризик розвитку важкої форми коронавірусу. EMA також оголосило про початок процедури перевірки таблеток від коронавірусу Paxlovid від американського фармацевтичного гіганта Pfizer.

Читати далі

На фронті загинув снайпер із 8-го полку ССО Уберт Мрачковський (фото)

19 листопада в районі ООС на Луганщині отримав кульове поранення, не сумісне з життям, старший солдат Мрачковський Уберт Валерійович. Йому було лише 33 роки. Мрачковський був снайпером, брав участь у боях за Савур-могилу в складі 51-ї омбр. За особисту мужність, сумлінне та бездоганне служіння українському народові, зразкове виконання військового обов’язку 3 листопада 2015 р. нагороджений орденом “За мужність” III ступеня. Мрачковського називали “одним із найрезультативніших снайперів” полку ССО. Щирі співчуття рідним, друзям і побратимам загиблого, вічна пам’ять Герою.

Читати далі

Петро Порошенко на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі, Канада. 19.11.2021 (фото, відео)

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, який перебуває на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі, закликав західних союзників надати Україні більше озброєння та прискорити інтеграцію України в НАТО. Він закликав Захід виступити єдиним фронтом перед обличчям російської агресії. «Не бійтеся Путіна! Дійте рішуче проти Путіна, тому що тільки ці спільні рішучі дії можуть дати ефективні результати. Будь ласка, не вірте Путіну, тому що нічого, що він обіцяв за останні сім, вісім, дев’ять років, не справдилося», – наголошує п’ятий Президент України. 

Читати далі