Диктатура блазнів

Те, що відбувалося сьогодні у Верховній Раді, – це смерть України. Це демонстративне перетворення країни в путінську росію.

Читати далі

23.09.2016. За Порошенка було краще

В этот день Верховная Рада приняла закон о поддержке украинского кинематографа. После 2014-го, когда даже самым наивным стало ясно, что российские фильмы могут стать не менее грозным оружием, чем российские танки, проблема выпуска собственной кинопродукции встала ребром. И в 2016-м эту проблему начали решать комплексно. И киноиндустрия заработала. И, вроде бы, после смены власти в 2019-м государственная поддержка украинского кино не сошла на нет. Но куда выделяются средства? Это прежней власти нужны были «Киборги», а нынешнюю вполне устраивают «Сваты» с пособниками российских оккупантов в главных ролях.

Читати далі

Щодо ризиків зростання цін на продукти в Україні

В Україні немає економічної політики. Є розрізнена група людей, в якій кожен робить те, що вважає за потрібне. У результаті бізнес, в основному малий та середній, та звичайні громадяни, переважно бідні, оплачуюють ці всі забаганки і безсистемність уряду. А зараз, на тлі зростання комуналки, дорожчають і продукти першої необхідності.

Читати далі

Тими само руками (п’явки і клізми)

Люди, які самі собі призначають ліки. Ліки, багато з яких їм не підходять. Ліки, які практично усі мають побічну дію. Ліки, чверть із яких мають недоведену ефективність. Ліки, які, не зважаючи на їхню недоведену ефективність, мають серйозну побочку. Люди, які, не зважаючи на це, щороку витрачають на них десятки мільярдів гривень (14 млрд на 2017 рік)… І ці люди раптом серйозно стурбовані вакцинацію…

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 23.09.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Глава ФБР США Кристофер Рей заявив, що кількість злочинів, які віднесені до «внутрішнього тероризму», за півтора року зросла в США майже втричі. Йдеться про розслідування справ, пов’язаних зі злочинами на расовому чи етнічному ґрунті. Посол Пакистану в Кабулі М. А. Хан заявив, що Пакистан готовий надати допомогу Афганістану у підготовці служб безпеки.

Читати далі

Побудка з ранковою Дафою. 23.09.2021

Вітаннячка всім вижившим у жовтій зоні України, сьогодні з вами Дафа, і завтра з вами Дафа, і післязавтра з вами Дафа, поки Таня годує собі мартинів у Венеції. Нє завідуєм! Нє завідуєм, кому кажу! А взагала Таня молодець, як чуйствовала, що час линяти, бо тут почалось те, що без мату не напишеш, а вона тільки-тільки з бані…

Читати далі