Робоча поїздка Петра Порошенка до Вінницької області 29.09.2021 р. (фото, відео)

Під час робочої поїздки Петро Порошенко виступив на Форумі депутатів місцевих рад всіх рівнів від «Європейської Солідарності» Вінницької області, відвідав Липовецьку ОТГ, де закликав підтримати на виборах голови Липовецької ОТГ ветерана та педагога Василя Авраменка, вшанував пам’ять героїв, які полягли в російсько-українській війні та поспілкувався з містянами Липовця.

Читати далі

У Зеленського вирішили заморозити не лише мінімальну зарплату

Враховуючи, що навіть офіційний урядовий прогноз передбачає інфляцію у 2022 році порівняно із 2021 на рівні 7,2%, відбудеться значне зниження рівня доходів мільйонів українців, які працюють в бюджетній сфері, секторі безпеки та оборони. Але оскільки з огляду на те, що відбувається на світових ринках, інфляція, найімовірніше, буде значно вищою, то й збідніння мільйонів українців, які працюють на державу, буде так само ще більшим. При цьому в уряді свідомо приховують значну частину доходів наступного року, щоб мати можливість їхнього дерибану в ручному режимі на проектах на кшталт «Великого крадівництва».

Читати далі

На Мордорских болотах крепчает оборона, или Суровые будни расеянского спИцназа…

В Хабаровском крае РФ в отношении двух офицеров армейского спецназа тамошней военной прокуратурой возбуждено уголовное дело, вы не поверите, за сексуальное насилие над подчинёнными. Эти их достаточно неординарные художества всплыли достаточно случайно, да и то лишь потому, что в бригаду по какому-то недоразумению заехала прокурорская проверка. А так бы эти суровые диверсанты продолжали бы со своими подчинёнными проводить весьма содержательную воспитательно-обучающую работу, используя генитально-анальную методологию. Если у них так принято в элитных войсках, то приходится только догадываться, что происходит в неэлитных…

Читати далі

НАН України: Прогноз розвитку епідемії COVID-19 в Україні на 29 вересня-12 жовтня 2021 року (інфографіка)

В останні два тижні захворюваність прискорила зростання. Синхронну динаміку продемонстрували позитивні тести та нові госпіталізації, зростаючи максимально з темпами до 70% та до 50% відповідно. Такі темпи зростання значно вищі за максимуми, досягнуті під час попередніх хвиль. Згідно з прогнозними обчисленнями, середня кількість нових випадків дорівнюватиме 8100 (SEIR_U), 8326 (Prophet) протягом тижня 29.09-05.10.2021 р. та 11599 (SEIR_U), 10002 (Prophet) – протягом тижня 06–12.10.2021 р. Кількість нових хворих, нових госпіталізацій та летальних випадків вдвічі перевищує торішні рівні в аналогічні дати. Кількість зайнятих лікарняних ліжок із підведеним киснем удвічі вища, ніж у ті самі дати рік тому. Найзагрозливішою є ситуація у Чернівецькій області. Суттєво ускладнилася ситуація у багатьох регіонах Півдня та Сходу країни, особливо у Харківській і Луганській областях.

Читати далі

В умовах безпорадності влади новий локдаун несе загрози для бізнесу

Майже половина респондентів (48%) опитування Європейської Бізнес Асоціації відповіли, що у разі посилення карантину вони не потребуватимуть підтримки від держави, натомість найкращою підтримкою вони вважатимуть невтручання держави у справи бізнесу. Тобто головний ризик для підприємців – не COVID і не локдаун, а зміни в умовах ведення бізнесу, можливе посилення податкового тиску через «реформаторські» потуги «команди Зе» та намагання хоч якось залатати діри у бюджеті, що виникли внаслідок непродуманої економічної політики та мільйонних розкрадань.

Читати далі

Юрий Юрьевич, попросите денег у Фирташа

В Европе цена за газ достигла рекордной отметки – $1031 за 1000 кубометров. Год назад цена на украинской бирже доходила до 2500 грн, сейчас более 30 000 грн! Больше чем в 10 раз выросла цена на газ! И что мы слышим от министра кабинета министров Олега Немчинова? “У Кабміні заявили, що жодної підстави підвищувати тарифи для населення немає та не буде”. Если нет никаких причин повышать цены на газ, то почему Витренко просит у Кабмина 123 млрд грн из наших налогов?! Зачем вы вы списали с Фирташа более 50 млрд грн долгов перед Нафтогазом? Зачем вы убили рынок газа в угоду Фирташу?

Читати далі

Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження проти BIHUS.INFO за позовом Порошенка

Окружний адміністративний суд міста Києва ухвалив відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Петра Порошенка проти ГО «ТОМ 14», де позивач вимагає оприлюднити так звані «плівки Медведчука» у первісному вигляді. Жоден з бігусівських відосиків таким оприлюдненням вважатися не може, оскільки являє собою змонтований відеофайл. Про це повідомив адвокат п’ятого Президента Ігор Головань. Він також оприлюднив відповідну ухвалу суду.   

Читати далі

29.09.2016. За Порошенка було краще

Минобороны представило сухой паёк нового формата для бойцов ВСУ. Отныне фронтовой рацион защитника Украины стал включать в себя горячий мясной ужин, шоколад, кофе, изюм, у бойцов появился выбор – в ассортимент вводили 18 наименований блюд. Впоследствии обеспечение ВСУ только росло – и реформа питания солдат стала истинной гордостью Минобороны. До 2019-го, примерно, года… Если бы цинизм был оружием, Минобороны эпохи Зеленского не просто вооружило бы им всю армию, но ещё и неплохо так пополнило бы бюджет, поставляя его на экспорт.

Читати далі

Лютые новости – 29.09.2021

Помните истерику по зарплате Коболева в Нафтогазе? Что 20 млн. в год – это много?! Предлагаю посчитать сегодняшние новости из Нафтогаза в зарплатах Коболева. Итак, поехали: “Нафтогаз списал долгов Фирташу за 5000 лет работы Коболева”; “Нафтогаз подарил Коломойскому зарплату Коболева за 1500 лет “; “Для отопительного сезона Нафтогазу нехватает зарплаты Коболева за 6150 лет”. То есть со времен Крещения Руси Коболев со своей зарплатой обошелся Украине дешевле, чем Витренко за полгода. А если посчитать сколько Нафтогаз заработал при Коболеве, то мы дойдем до трипольской культуры.

Читати далі

Понад півсотні «Слуг народу» обзавелися дорогими іномарками і будинками – КВУ

Упродовж останніх двох років кожна четверта родина депутатів фракції «Слуга Народу» задекларувала придбання цінного майна. Автомобілі, квартири, земельні ділянки придбали члени сімей 58 депутатів фракції. Загальна вартість майна склала понад 60 млн. грн. Крім автомобілів, депутати «Слуги Народу» вказали 25 земельних ділянок та 12 квартир, придбаних членами їх сімей. «Декларування дорогих покупок членами сімей може бути частиною схеми з легалізації статків народних депутатів. Саме тому поширеною практикою є пересування на автомобілях та проживання у житлі, що належать членам сім’ї», – зазначив голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 29.09.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Перший заступник генсека ООН А. Мохаммед зазначив, що таліби не будуть визнані міжнародним співтовариством як влада Афганістану де-факто, якщо жінки не зможуть здобувати освіту. Призначений радикальним рухом «Талібан» новий ректор Кабульського університету повідомив, що жінкам заборонено викладати або навчатися в цій установі, поки не буде встановлено «справжній ісламський порядок».

Читати далі