Офіс Зеленського готує нові фейки проти Порошенка

В рамках піаркампанії Офісу Президента по дискредитації головного конкурента Зеленського Петра Порошенка планується черговий фейковий вкид про нібито присутність «людей Порошенка» у структурі власності мережі АЗС GLUSKO, власником якої є В. Медведчук. Українцям все більше стає очевидним, що мета цього чергового вкиду – вкотре відволікти увагу суспільства від провалів влади та реальної державної зради високопосадовців з Банкової, причетних до зриву операції із затримання «групи Вагнера». Офіс Президента вже час перейменувати в Офіс інформаційних провокацій та маніпуляцій.

Читати далі

На окупованих територіях немає жодних експертів. Там є окупаційні війська!

У політичній підгрупі Мінської ТКГ заявили про те, що дають слово «експертам» від ОРДЛО. Ця ситуація змодельована Кремлем і є вкрай небезпечною для України. Завдання Росії очевидне – вивести себе з тристоронньої групи, щоб сторони сприймались як так звані «ДНР», «ЛНР» і Україна. І тоді Росія виявиться псевдомиротворцем, який зі сторони дивиться і каже, що “в Україні громадянський конфлікт”, а вони, як “миротворці”, наближують мир. Дуже дивно, що українська сторона або не знала, що плануються ці так звані спікери, або з якихось причин промовчала.

Читати далі

У вас все ще є питання до Порошенка?

Мені абсолютно байдуже, які там сенсації, скандали і розслідування, в принципі, нічого страшного не зробив Зеленський Медведчуку – ходить собі спокійно, роздає інтерв’ю, вирішує питання. І я не здивуюсь, якщо колись з’ясується, що Медведчук і Зеленський поржали разом над веселим жартом з «санкціями». І над піднесеним настроєм деяких «лідерів думок». Звісно, незрозуміло сьогодні – повернеться колись Порошенко чи ні. Але вже зрозуміло, як сцуть від однієї думки про це разом Зеленський, Аваков і Медведчук. І цей факт мене особисто дуже тішить. 

Читати далі

Глава Укроборонпрома – лжец, глупец или фантазёр?

Когда глава «Укроборонпрома» рассказывает на камеры, что на одесском заводе будут собирать американские вертолёты Bell UH-1 Iroquois, когда он сыпет деталями, рассказывает о лицензиях, об отдельном цехе, называет точные даты сборки первого вертолёта (ко Дню Независимости, то есть к концу августа этого года). А потом выходят сами американцы из Bell Textron и говорят: так, стоп… Мы никаких лицензий Украине не давали. Мы не в курсе. Мы не понимаем, о чём речь. Мы готовы поговорить, но с нами никто не говорил. Послушайте, но ведь это не смешно…

Читати далі

Українець – це вирок Кремля

Вчора мешканця села Орехове, що в Криму, Олега Приходька російські окупанти засудили на п’ять років суворого режиму. Українця звинуватили у сфальсифікованій справі щодо планування вибуху будівлі генерального консульства Росії у Львові та підготовці підриву будівлі міської адміністрації Сак. Якби в українському обмінному фонді були б Медведчук, Козак та їм подібні особи, то Путін би не забарився відпустити додому всіх українців, яких тримає в неволі. 

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 04.03.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. У центрі шведського міста Ветланд вісім людей були поранені внаслідок нападу озброєного ножем чоловіка. Ударні вертольоти іракської армії завдали повітряного удару по таємному табору бойовиків «Ісламська держава» поблизу міста Джалавла. У Нігерії бойовики вбили двох поліцейських та одного поранили.

Читати далі

«Резонансні рішення РНБО ОПУ супроводжує брудною кампанією проти нашої політичної сили» – Петро Порошенко (відео)

«Складається враження, що Зеленському Медведчук був потрібен для інформаційної атаки не стільки на ОПЗЖ та Росію, скільки на «Європейську Солідарність» та на мене особисто. Псевдосенсацію вони намагаються роздути із загальновідомих фактів. Фактів, про які я неодноразово розповідав в інтерв’ю та на пресконференціях. Озираючись нині в чотирнадцятий рік, розумію, що з рішення, яке я тоді вимушено прийняв по Медведчуку, ми витиснули по максимуму. Ми звільнили людей. Не перший раз мені за те рішення намагаються виставити рахунок, і хай. Головне, тисячі людей повернулися додому. Їхні життя важливіші, ніж мої білі рукавички» – Петро Порошенко.

Читати далі

Верочка. Вакцина

Бред с таким завидным постоянством происходит в вашем правительстве, что вы даже сами уже готовы поверить, что уборщица Администрации Президента может носить вакцину в эмалированном ведре утром в четверг. И самое забавное – что окружающие вас крупные специалисты и профессионалы, поработав с вами почти два года – тоже привыкают к бреду

Читати далі

Рік другого уряду Зеленського

Спочатку в уряду спостерігається дефіцит здорового глузду та компетентності, а вже це призводить до дефіцитів грошей, вакцин і масок. Натомість «мишей», які все з’їли, не бракує. Grace of God

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 4.03.2021

Перемирие всьо. Хотя это было очень странное перемирие – только за февраль 180 официально зафиксированных обстрелов, 11 погибших и 25 раненых. Со вчерашнего дня ордынцам разрешили «предупредительный огонь» по позициям ЗСУ.

Читати далі