47 країн ООН заявили, що Росія є стороною конфлікту на Донбасі, а не посередником

Спільну заяву оприлюднили з нагоди 7-ї річниці схвалення Генасамблеєю ООН резолюції, яка наголошувала на територіальній цілісності України. Країни-підписанти зазначають, що після 2014 року Росія не зупинила окупацію Криму та продовжує порушувати права людини на півострові. «Намагання Росії узаконити спробу анексії Криму не є і не будуть визнані. Ми також рішуче засуджуємо продовження Росією дестабілізації ситуації в Україні, особливо дії Росії в окремих районах Донецької та Луганської областей. Росія є стороною конфлікту на сході України, а не посередником. Вкотре ми закликаємо Російську Федерацію негайно припинити окупацію нею Автономної Республіки Крим та міста Севастополь і повністю виконати відповідні резолюції Генеральної Асамблеї ООН щодо ситуації в Криму», – резюмували країни ООН.

Читати далі

Реакція «головнокомандувача» як плювок в обличчя

Семеро загиблих за останні десять днів і більше двадцяти з початку року – це таке “зниження кількості” за тією збоченою логікою уклоніста. Він відмовляється бачити реальність і визнавати провал своєї ганебної політики, бо тоді доведеться визнати і передвиборчу брехню про “заробляння на крові” та “небажання закінчувати війну попередньою владою”. Пастка, в яку Зеленський потрапив сам і затягнув весь народ. Вічна пам’ять загиблим Героям! Найщиріші співчуття їх родинам, сил і мужності пережити це…

Читати далі

Кожен голос, відданий за Юлію Кузьменко, – це голос за Україну! (50-й округ) (відео)

В Юлії Кузьменко об’єднується дві компоненти: перша, це її емоційна прив’язаність, рідність і розуміння регіону – Донеччини. І друга, те, що вона є фахівцем, який з середини знає, в якому стані знаходиться зараз медицина. Донеччани, не проігноруйте самі вибори, прийдіть у неділю і не дайте вкрасти свій голос, бо досить дозволяти красти життя, здоров’я і кошти людей. Підтримайте ту людину, яка буде і серцем і розумом максимально вам допомагати. Саме такі жінки як Юлія Кузьменко мають створювати сучасну політику, яка дозволить зрозуміти, що Донбас – це Україна, а Україна починається з Донбасу.

Читати далі