Рекламувати життєво необхідний і одночасно недоступний товар – верх цинізму

Людей вкурвлює принцип розподілу вакцини між заслуженими та популярними блогерами та «громадськими діячами», люди не розуміють, чому тому чи тій медійній персоні вкололи, а чиїсь мамі/татові/бабусі з інвалідністю – ні. Початкова ідея про те, що таким чином буде пропагуватися вакцинація, повністю провалена. Вони влаштовують шоу. Вони вакцинують обраних по телевізору, лицемірно киваючи на темний народ. Перекладаючи таким чином відповідальність з хворої голови на здорову. Мовляв, кампанія зірвана не через відсутність вакцини, а через низьку свідомість населення.

Читати далі

Протиріччя, які не бентежать зелених

Головний принцип нинішньої влади – імітації, брехня та маніпуляції. І нескінченне цинічне шоу. Де чорне називається білим, а біле – чорним. На цьому вони до влади прийшли, на цьому і тримаються.

Читати далі

Справа далеко не в одному Зеленському

Два дні поспіль на фронті загиблі – на РНБО ситуація з провалом “режиму тиші” не розглядається. Ніким не розглядається. “Головнокомандувач” мовчить. Його куратор Єрмак ініціює чергові ініціативи ініціювати підтвердження ініціатив. Весь хомчаківський “паркет” давно забив на війну. Але найгірше байдужість населення, нікого вже не обурює брехня влади, і де тільки поділася та “усталость от войны” та обурення через “она идет, потому что на ней зарабативают” – всемогутній телевізор задає іншу програму.

Читати далі

У Sea Breeze-2021 візьмуть участь понад 30 кораблів, морська піхота України й США та БПЛА Bayraktar (фото)

В Одесі відбулася головна конференція з планування українсько-американського навчання «Сі Бриз — 2021». Улітку поточного року у північно-західній частині Чорного моря та в Миколаївській, Херсонській, Одеській областях відбудеться багатонаціональне навчання «Сі Бриз – 2021». Навчання проходитиме з метою підвищення рівня взаємосумісності підрозділів ВМС України та США і  держав-партнерів НАТО під час виконання спільних завдань щодо сприяння безпеці цивільного судноплавства в Чорноморському регіоні із залученням морського, повітряного, берегового та водолазного компонентів.

Читати далі

Суд наклав арешт на майно та 100% акцій АТ «Мотор Січ»

Головне слідче управління СБУ здійснює досудові розслідування щодо «Мотор Січі» за двома напрямами. Перший – щодо диверсійної та підривної діяльності на користь РФ. Другий – щодо можливих порушень законодавства під час первинної приватизації і подальшої незаконної концентрації акцій. АТ «Мотор Січ» продовжить свою роботу згідно з вимог чинного законодавства, із збереженням робочих місць та виконанням зобов‘язань в рамках виробничих замовлень.

Читати далі

Поставки російської зброї. Таємні шляхи ГРУ МО РФ

Щоб тарити зброю в Сирію, Лівію, Африку і, взагалі, куди тільки захочеш, спочатку треба зробити так, щоб тебе не піймали. Але ховатися на цьому ринку достатньо складно, бо є медіа, журналісти, всякі ембарго та Amnesty International… Що робити? Треба намалювати картинку так, щоб підставити іншого. Переконати усіх, що постачання зброї було! А якщо вже його викрили, то винуватець – Україна. Читайте детальні аргументи того, як це відбувається.

Читати далі

PROстыми словами – 20.03.2021

Постпред России при ОБСЕ предложил иностранным коллегам смириться с аннексией Крыма и вложиться в развитие бизнеса. Дорогой постпред россии! Дражайший наш, заботливый “брат”! Братушка! Красочный сюжет о развитии оккупированного чужого региона, как чудный кораблик из сказки, из розовых российских снов, безжалостно разбивается о ВОДУ. Вернее, ее отсутствие. Кто будет “вкладываться” (по существу) туда, где туристическая отрасль не только не развивается – она разрушена с момента оккупации? Кто будет вкладываться в чужую военную базу? Даже Китай подписывает с вами меморандумы о чем угодно, но до сделки дело редко доходит.

Читати далі