Цю неймовірну ганьбу для України потрібно зупинити зараз

Зараз ми разом з вами будемо звільняти генерального директора “Укроборонпрому” Юрія Гусєва. Влаштовуйтеся зручніше. І ви також, Юрію Веніаміновичу. Мова піде про міжнародний скандал з вертольотами “Ірокез”. Зараз ми препаруємо цю історію і зробимо декому вівісекцію. Будуть задіяні уявні американські менеджери, польська кавалерія і Huey family. Це вже скандал міжнародного рівня, про нього пишуть за кордоном. А відповідати, пане президент, будете і ви також. Сюрприз!

Читати далі

Буковель – другий Велюр, або Масштабне зловживання на будівництві українських доріг (відео)

В Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях червоний рівень карантинних заходів. В Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях у 2020 році найбільше бюджетних грошей пішло одній і той же фірмі. Маються на увазі буквально всі публічні держзакупівлі – від покупки канцтоварів до шкіл, від закупівлі автобусів до ремонту доріг. Чи здивуєтеся ви тому, що це фірма “ПБС”, яка контролюється Олександром Шевченком, партнером Коломойського і Зеленського? Ні, ніякого подиву. В асфальт зручно закатувати мільярди, куди там тій охороні здоров’я.

Читати далі

Міжнародний цугцванг Зе-влади

За останні два дні від Зе-влади прозвучали два зовнішньополітичні меседжа, які я не можу обійти увагою. Пропоную готуватись до ще більш абсурдних та нелогічних заяв з Банкової на зовнішньополітичному напрямі. У цьому ж контексті лежить і створення так званого «Центру протидії дезінформації», – це робиться лише для того, щоб інформацію щодо злодіянь влади, яка з’явиться найближчими тижнями, оголосити дезінформацією. Ну, як діти малі – дешево та передбачувано. Але буде цікаво…

Читати далі

Белкин куркулятор. 10.03.2021

Даже величайшие лидоры современности не в силах сломать законы экономики. А вот сломать страну вполне могут. Более того, практикуют. А в мире, как обычно, нет стабильности. Я с таким не очень настроением читать новости не хочу. Завтра поищу вам хороших. А пока вкусного и тёплого вам вечера, господа. Пока есть на чём пожарить яичницу и цены на электричество не подняли.

Читати далі

Владо, подивись у дзеркало!

Невістка – улюблений та безпрограшний персонаж «слуг». З подивом прочитала заяву правлячої партії, що це Порошенко і його команда винні у зриві вакцинації, недовірі до вакцини й діють в унісон з РФ, аби просунути «Спутнік». Добре, хоч не «Новічок», бо і таке могли б вигадати. Щодня, щотижня і щомісяця цього важкого року команда влади робила все, аби втратити довіру суспільства в питанні боротьби з пандемією. Коли прийшов час звітувати, замість роботи над помилками почали полювання на відьом.

Читати далі

Новости из США. 8-9 марта 2021 года

Палата Представителей во вторник проголосовала за то, чтобы рассмотреть законопроект American Rescue Plan Act в версии, принятой в прошлую субботу Сенатом, без внесения дальнейших поправок. Версия, принятая Сенатом, отличается от версии, ранее принятой Палатой Представителей. Однако дальнейшее внесение поправок в законопроект значительно замедлило бы его принятие.

Читати далі

Оголошено лауреатів Національної премії України ім. Тараса Шевченка 2021 року (фото, відео)

У день народження Тараса Шевченка Комітет з Національної премії України імені Тараса Шевченка оголосив лауреатів премії у шести номінаціях. А саме — література, публіцистика/журналістика, музичне мистецтво, візуальне мистецтво, кіномистецтво і театральне мистецтво. Урочисте нагородження переможців попередньо заплановане на 22 травня — День перепоховання Т. Г. Шевченка.

Читати далі

Як Зеленський дружить з Медведчуком

Після всіх псевдопатріотичних просторікувань, Зеленський заявив про намір зустрітися з членами нормандської четвірки окремо з кожним. Тобто – він готує зустріч з Путіним без свідків. Віз-а-ві. Про що вони там говоритимуть і до чого домовляться – здогадатися неважко. Я переконаний, заради такої зустрічі Медведчук погодиться «постраждати» ще й не так.

Читати далі

У столиці встановлять більше 200 контейнерів для відпрацьованих батарейок та енергозберігаючих ламп (фото)

Як повідомили в КП «Київкомунсервіс», контейнери встановлюватимуть в усіх районах столиці. Зараз у Києві вже діють 144 помаранчевих контейнери для відпрацьованих батарейок, енергозберігаючих та люмінесцентних ламп, непошкоджених ртутних термометрів. Нові контейнери встановлять через великий запит громадськості. За 2020 рік за допомогою вже наявних контейнерів зібрано, перероблено на безпечні фракції та утилізовано: 19 250 кг батарейок, 34 584 шт. ламп, 4 734 шт. ртутних термометрів. КП «Київкомунсервіс» запрошує небайдужих мешканців долучатися до процесу, надавати пропозиції з адресами та локаціями для встановлення даного типу контейнерів.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 10.03.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Табір збройних сил Африканського Союзу в Могадішо, Сомалі, зазнав мінометного обстрілу. У сирійському місті Алеппо важко поранено п’ятьох дітей. Російська Федерація почала будівництво великої військової бази в районі Джебель Аль-Мазар, що в 13 кілометрах на північ від Пальміри.

Читати далі

Росія використовує «заморожені конфлікти» для втручання у внутрішні справи сусідніх країн – Литовська розвідка

Департамент державної безпеки і воєнна розвідка Литовської Республіки опублікували спільну «Національну оцінку загроз 2021». У контексті України литовські колеги зосереджують фокус уваги на окупованих Росією територіях у Донецькій та Луганській областях, які визначені як «осередок військової нестабільності на порозі НАТО».

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 10.03.2021

Прошло два года, и проклятые порохоботы оказались правы – войну нельзя остановить. Ни сейчас, ни потом. Война всегда была, есть и будет ровно также всегда, меняясь с горячей на холодную, затихая и разгораясь вновь. Войны нет только для того, кто уже стал субстратом для врага. И задача президента с Кабмином и с парламентом – не фиктивное «перемирие» вовсе. Задача сделать так, чтобы в любой фазе любой войны твоя страна побеждала.

Читати далі

У Флоренції відкрили пам’ятник Тарасу Шевченку (фото, відео)

Урочисте відкриття відбулось за участю мерів Києва Віталія Кличка та Флоренції Даріо Нарделли. Обидва мери зробили все можливе, а подекуди і неможливе, аби скульптуру Тараса Шевченка розмістити в охоронюваній ЮНЕСКО території, неподалік від всесвітньовідомого флорентійського кафедрального собору Santa Maria del Fiore, на площі перед однією з найбільших бібліотек міста Biblioteca delle Oblate. Присутні були автор пам’ятника Олег Пінчук, меценат Сергій Боярчуков, завдяки яким цей міждержавний культурний проект став можливим.

Читати далі

ТОП мифов об украинском рынке газа (видео)

Популярность контента показала мне, что есть куча моментов, которые люди не понимают, а раз не понимают, значит, не верят в то, что рынок реально работает. Поэтому давайте тут пройдемся по самым популярным мифам: “Как в многоквартирном доме жители могут покупать газ у разных поставщиков, если ТРУБА ОДНА?!”. “А у кого поставщики покупают газ?” Некоторые люди думают что поставщики газа покупают весь свой газ у Нафтогаза, а поэтому никакого рынка нет, типа “Нафтогаз – монополист”. “Украинский газ нужно продавать по себестоимости!”.

Читати далі

«Слуги народу», відповідальні за провал вакцинації, намагаються звалити все на опозицію – заява партії «ЄС»

«Європейська Солідарність» закликає українців обов’язково вакцинуватися. І наполегливо вимагати від Володимира Зеленського та «Слуг народу» виправити свою річну злочинну бездіяльність у забезпеченні країни вакцинами та організувати у якнайшвидші терміни постачання такої кількості препаратів, яка є достатньою для серйозної, а не показушної боротьби з ковідом.

Читати далі