Ушибленные дверью (фото, видео)

Это внеочередное заседание парламента по вопросу потерпевшей ОПы так же абсурдно, как и вся нынешняя власть. Дверь из ОПы тягают, как петлюровцы гармошку. Прям не дверь, а символ страданий главного потерпевшего страны. Ужас и кошмар Вавиных беспокойных сновидений. Странно, что в Парламент не донесли этот “символ вандализма”. Очень некрасиво говорить о результате и не упоминать о первопричине всего случившегося. Протесты под ОПой случились из-за того, что в стране не доверяют судам и их приговорам от слова совсем. Не хотите битых окон? Не хотите эпитетов о себе на стенах? Прислушивайтесь. И тогда есть возможность такого сценария избегать.

Читати далі

Жизнь – лучший сценарист

Выгнали барыгу, шоб олигарх страной не правил, теперь страной правит один из самых отбитых олигархов. Выгнали Супрун, потому что Доктор Смерть, получили министра Степанова, который так все орагнизовал, что в реанимациях мест нет. Боролись против Свинарчуков, потому что бизнес на крови, получили Вомбата и бизнес на крови. Кричали, что Порошенко заведет во власть сепаров, сепары зашли во власть при Вове. Хотели освобождать дамбас, но барыга не давал команду, теперь у нас “де-юре перемирие”. “Индекс борща” невпинно рос, теперь жрут борщ без мяса. И так, в общем-то, всюду, куда ни кинь. Получили все то, к чему барыга пять лет вел-вел, да не довел, а тут за два года – получите, распишитесь.

Читати далі

Обвинувачених у розстрілах Небесної сотні фактично «амністують»

Уявити насправді, що за розстріл купи людей, зафільмований на купу камер, в центрі європейської столиці, після перемоги Революції Гідності, нікому і нічого не буде, – це як фільм жахів. Але реальність завжди жорстокіша за будь-яку хворобливу уяву навіженого режисера. І все це стається насправді. 7 довбаних років родини Героїв ходили на суди. Багато хто з них помер, так і не дочекавшись справедливості щодо своїх полеглих синів, братів та чоловіків. Мало того що Президент віддав 5-х головних підозрюваних із “чорної роти” беркуту на непідконтрольні території, дозволивши їм уникнути “фізичного” покарання. Нині ж є всі шанси не отримати для наволочей навіть заочного засудження.

Читати далі

Хто ж зараз заробляє на крові?!

Це просто цифри, від яких волосся дибки. Цифри, порівняння яких не розповсюджене. Ми звикли з вами вважати, що війна – це найганебніша річ, яка забирає найбільше життів. Тепер, коли Україну все сильніше охоплює пандемія, населення без перестану починає втомлюватись від карантину. І якщо ви вважаєте, що коронавірус – це сезонний грип чи «нічого страшного», бо Зеленський катається на лижах і чхати хотів на карантин, чи тому, що замість боротьби з ковідом гроші з фонду по боротьбі з ковідом йдуть на дороги, просто подивіться на ці цифри.

Читати далі

Ми залишаємося з пандемією сам на сам

Ця влада реально задалася метою з КОВІД не боротися, а співпрацювати?! Заборгованість по зарплаті в сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги з початку року зросла на 221%!!! Більше ніж у 2,2 рази! Ідеться не про ковідні доплати – ідеться про звичайну зарплату, борг по якій зростає з катастрофічною швидкістю. І це в той момент, коли поляки відмінили обов’язкове підтвердження дипломів лікаря для українців, і де зарплати лікарів порівняно з нашими захмарні? Чого чекають у владі? Що лікарі масово поїдуть до Польщі? Їх цікавить взагалі щось, крім відкатів на “великому крадівництві”?

Читати далі

«Ми маємо захистити людей від непрофесійності влади» – Петро Порошенко

Петро Порошенко закликав владу до негайних стратегічних кроків у боротьбі з пандемією коронавірусу. Виступаючи з трибуни Верховної Ради, Порошенко також наголосив, що ситуація в регіонах катастрофічна і потребує негайного засідання РНБО за участі керівників усіх фракцій. Він також підтвердив, що у світі триває жорстка конкуренція за доступ до вакцин. «Але це конкуренція глав держав і урядів. І ми маємо із сумом констатувати, що Зеленський цю боротьбу програв. Вакцинацію – зірвано. Натомість антиковідний фонд укатали в позолочений асфальт «великого крадівництва» – десятки мільярдів гривень. А міністерство охорони здоров’я освоїло лише 40% виділених коштів», – зауважив Порошенко.

Читати далі

«Повертайте українське військо на позиції та досить зазирати Путіну в очі» – Петро Порошенко (відео)

Повернути підрозділи на позиції, з яких вони були відведені за два роки, знову вивести на передову контрснайперські групи, відновити розвідку та безпілотники вимагає лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко. Про це він заявив під час виступу з трибуни Верховної Ради. Порошенко перш за все висловив подяку українським воїнам за мужність і закликав владу до рішучих дій.

Читати далі

«Північний потік-2»: Росія намагається активно обходити запроваджені проти проєкту санкції

З метою обходу санкцій Росія діє одразу за кількома напрямами: 1. Виведення компаній-власників з-під санкцій через механізм тимчасової (на період до завершення робіт) зміни власника. 2. Створення альтернативних можливостей для виконання умов, необхідних для запуску трубопроводу, після його добудови (сертифікація та страхування). 3. Придбання в європейських компаній обладнання/послуг для проєкту ПП2 дрібними партіями та з задіянням компаній-посередників.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 30.03.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Генсек ООН А. Гутерріш закликав до спільних міжнародних дій з метою тиску на військову хунту М’янми після «абсолютно неприпустимих» вбивств понад сотні протестувальників у минулі вихідні дні. У районі Аазаз на півночі Сирії бойовики угруповання YPG намагалися перетнути лінію зіткнення і потрапити на підконтрольну Сирійської національної армії (СНА) територію.

Читати далі