Белкин куркулятор. 03.03.2021

Ну шо, скучали? У меня появилась минутка почитать с вами экономических новостей. Хороших, плохих, разных.

Читати далі

Лютые новости – 02.03.2021

Скелеты семьи Зеленских. “Могу сказать, что жена г-на Зеленского до сих пор является владельцем имущества на территории республики Крым. Задолженности по коммунальным платежам нет. Держит недвижимость на тот случай, если придется просить у нас политубежища”, – Аксенов. Первое, что проистекает из слов Аксенова, – это то, что семья Зеленских, исправно оплачивая коммуналку, финансирует оккупанта (читай террориста), и второе, юридически признает аннексию Крыма и считает Московию собственником полуострова. Все остальное – от лукавого.

Читати далі

НАН України: Огляд епідемічної ситуації в Україні за 23 лютого – 1 березня 2021 року (інфографіка)

За тиждень 23.02–1.03.2021 р. в Україні прискорюється зростання кількості нових зареєстрованих випадків. Швидкість поширення можна приблизно оцінити як подвоєння кількості нових випадків протягом трьох тижнів. На 1.03.2021 р. маємо 3470 нових одужалих за день і 128 нових летальних випадків на добу. Кількість летальних випадків почала повільно збільшуватися з середини лютого, а в останні кілька днів зростання за офіційною статистикою різко прискорилося. Загальна летальність нових випадків продовжує зростати і сягнула 2.8%. Середня госпітальна летальність за весь період спостережень склала близько 15% (таблиця 1), летальність у хворих, які перебували у відділеннях інтенсивної терапії, – 76%, летальність у хворих, які перебували на апаратах штучної вентиляції легень (ШВЛ), – 89%.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 03.03.2021

Зеленський прищепився від COVID-19 вакциною Oxford/Astrazeneca на передовій. Хочу уточнити: нібито, вакциною і нібито, на передовій. З урахуванням того, скільки бреше ця влада, черговий відосік від команди Мендель хай кожен сприймає у міру своєї довіри до гумору 95 кварталу.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 03.03.2021

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Кого пугает русофобия?».

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 3.03.2021

Минздрав издал приказ, которым запрещает распространять ЛЮБУЮ информацию о стоимости вакцины, ее производителях и поставщиках вакцины. Несмотря на то, что в Украине действует закон, который регламентирует свободный доступ к информации о получателях бюджетных средств, т.е. о производителях и поставщиках вакцины.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 03.03.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. В Афганістані вбито трьох працівників телерадіокомпанії Enikass TV. В Індонезії заарештовано 20 терористів, пов’язаних із терористичною мережею «Ісламська держава».

Читати далі