Зеленський не розчаровує

Вчора президент Зеленський вкотре мене НЕ розчарував. Його пахолки набрані по інтернету (себто партія “Слуга народу”) – також. Голова фракції Давід Арахамія заявив, що “Слуга народу” буде просити Зеленського піти на другий термін. Воно й не дивно. Як іще можна постійно вириватися з контексту і водночас розслаблятися на Мальдівах та обростати новенькими Крузаками? А великому борцю з “Роттердам+” Герусу як інакше забезпечувати імпорт електрики з Росії?

Читати далі

«Ливанцы – молодцы» ©

Прошел год, как под давлением Хизбаллы правительство Ливана отказалось от сотрудничества с МВФ, и Ливан ушел в официальный дефолт. Ливан улетел в штопор, который продолжается до сих пор. Мясо из рациона армии Ливана убрали в прошлом году. Недавно Франция предоставила гуманитарную помощь армии Ливана в виде продовольствия. Нет никакого особого пути. Не существует. Есть либо западная цивилизация, либо голодуха под иранскими или российскими штыками или с российскими или иранскими агентами в обнимку. Иного не существует нигде за пределами влажных мечтаний бужанских и дубинских.

Читати далі

Його «боротьба» з олігархами

Forbes оновив рейтинг мільярдерів. За підсумками економічної кризи 2020 року та завдяки послідовній боротьбі Зеленського з олігархами, епоха бідності для них завершилася – усі вони стали суттєво багатшими. А улюбленець Медведчук з 50 млн у 2018 доріс до 1,2 млрд дол за підсумками 2020. Ще трошки такої деолігархизації, та у нас з’явиться купа нових олігархів. І тоді вплив старих суттєво скоротиться. А те, що не кожен українець стане олігархом, так не кожен українець став президентом, хоч і багато обіцяли… Тому не дивуйтеся, що Зеленський всіх їх насправді цілком влаштовує і боятися їм нічого.

Читати далі

Добровольці – наш перший надійний щит у війні з російським агресором

Сім років тому на Майдані народився добровольчий рух. І сім років тому ми проводжали наших самооборонівців, які прямо з барикад Революції Гідності вирушили на «дальні барикади» російсько-української війни. Сім років наші добровольці захищають Україну від російської агресії. Вони – у найгарячіших точках, у найзапекліших боях. Бо добровольці не можуть інакше. Пам’ятаємо всіх, хто віддав своє життя, захищаючи Україну! Зі святом, добровольці, нехай Бог береже вас та ваші родини! Слава Україні! Героям Слава!

Читати далі

Побудка с ранковою Дафою. 14.03.2021

У нас трапився з’їзд партії сервантів, а по суті – невдалий косплей совку, але такий знаєте, із стійким присмаком азіатчини. Це коли коври, хрусталь і відлуння туркменбаші-стайл у «довгих прадалжітєльних апладісментах»

Читати далі