Петро Порошенко: «Путін – вбивця». Байден сказав те, що досі не зміг сказати Зеленський (відео)

«Президент Байден — великий шанс для України, для нашої європейської та євроатлантичної інтеграції. Однак Офіс українського президента поки що демонструє нездатність скористатися цією можливістю і, навіть більше, ризикує її втратити. Настав час виправляти помилки. М’яч на стороні Зеленського. Від його дій залежить, чи не втратить Україна стратегічне партнерство зі США, життєво необхідне для нас, аби вистояти у війні з Росією. Стратегічно Сполучені Штати довіряють Україні. А от Зеленському таку довіру ще слід здобути» – наголошує в своєму відеозверненні Петро Порошенко.

Читати далі

Вот почему Зеленскому Байден не звонит, или Прекратите творить эту дичь!

Сегодня наконец-то в СМИ появилась информация, что Нафтогаз окончательно отбился от нападок со стороны Госаудитслужбы (ГАСУ). Однако уверен, что немного людей понимают суть претензий ГАСУ, а также, о чем говорит весь этот движ вокруг аудита в целом. И сейчас я вам и расскажу про многоходовочки ОПУ вокруг Нафтогаза. Единственная наша защита от беспредела Ермака – это огласка. Как говорил Швец, светить фонариками на этот беспредел, чтобы тараканы разбегались в разные стороны. Не забывайте репостить, не будем упрощать задачу Ермаку по сносу руководства Нафтогаза, да и судьям будет сложней схематозить, если будет публичный интерес.

Читати далі

НАН України: Огляд епідемічної ситуації в Україні за 10 – 16 березня 2021 року (інфографіка)

За тиждень 10.03–16.03.2021 р. в Україні прискорилося зростання кількості нових зареєстрованих випадків. Темпи зростання повернулися до «досвяткового» рівня. Тому можна зробити висновок, що зниження темпів поширення на минулому тижні було, в основному, спричинене святкуванням 8 березня і не відображало реальної епідемічної динаміки. Середня за останній тиждень кількість нових випадків становить 9590 на добу. Найбільше занепокоєння викликає стрімке зростання смертності. Смертність цієї хвилі вже перевищила осіню. Число пацієнтів у лікарнях перевищило максимум осінньої хвилі. Нового максимуму сягнуло число хворих, які потребують подачі кисню, та число хворих на апаратах штучної вентиляції легень (ШВЛ). Число хворих у відділеннях реанімації впритул наблизилося до максимумів.

Читати далі

Ми можемо зберегти життя наших захисників. Приєднуйтесь!

Дуже важливий пост. Бо для допомоги “нулю”. Щоб максимально знизити ризик для наших бійців, необхідна якісна система спостереження. Щоб бути на крок попереду або хоча б на секунди попереду. Це життя. І не тільки коли летить ПТУР. А в будь-якій ситуації, коли ворог проявляє ініціативу, готується до дій або вже починає діяти. Особливо в світлі зростаючої напруги і непередбачуваного розвитку подій. Аби наблизити ситуацію до ідеалу, коли у нас не вмирає ніхто. А у ворога – багато. Приєднуйтесь. Разом все зможемо. Як завжди.

Читати далі

Новости из США. 15-16 марта 2021 года

Офис Директора Национальной разведки опубликовал во вторник, 16 марта, открытую версию отчета Директора Национальной Разведки на 16 страницах об иностранном вмешательстве в выборы в США в 2020 году. Закрытая версия отчета была передана еще до смены власти, 7 января, в Белый Дом и лидерам Конгресса.

Читати далі

Демонологія порохоненависників

На дискусії з ненависниками Порошенка і його політсили я витратив не один десяток годин. І, схоже, я зрозумів, чим насправді вони керуються. Ні, не кривдами, які вони озвучують. Ми маємо справу з переконаннями набагато більш глибокими. Мій власний досвід дозволив розділити порохохейтерів на кілька груп. Звісно, це не повний перелік. Існують інші групи людей, які ненавидять Порошенка з якихось своїх причин. Та, загалом, звести порохоненависників можна до перелічених. Якщо ви стикаєтеся з порохоненависником, на якого не діють логічні доводи, копніть глибше. Ви побачите один з перелічених мною типів.

Читати далі

Білий Дім пропонує передати вакцини в інші країни та збирає заявки

Вакцина, яка використовується у нас, є реплікою AstraZeneca. Ми її купуємо за валюту, а в цей час оригінальний препарат пропонують передавати безкоштовно. І зараз йдеться не про якість вакцини та відсутність клінічних досліджень в Україні, а про ефективність роботи МОЗ. Думаєте, Україна подала заявку? Ні! Тому зараз Білий Дім розглядає можливість передачі цих вакцин в латиноамериканські країни, бо вони звернулися до уряду США. МОЗ бездіє і нічого не робить для подолання коронавірусу. Воно не може навіть листа написати з проханням надіслати вакцину! Але натомість розповідає, які вони всі молодці. 

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 17.03.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Бойовики руху «Талібан» здійснили збройний напад на представників сил безпеки у провінції Герат. Збройні сили Арабської коаліції на чолі з Саудівською Аравією ракетними ударами знищили бункер і стартові майданчики на півночі Ємену. Заступник глави МЗС Катару Люулюуаль-Хатир закликала світову громадськість запустити новий політичний процес, який допоможе врегулюванню конфлікту в Сирії.

Читати далі

Це не помилка «Укроборонпрому», це просто розпил у стилі «лижного інструктора»

До дня Незалежності на Одеському заводі під камери за півгодини зберуть спеціально розібраний для цієї мети вертоліт часів В’єтнамської війни, це буде продано Зеленському і народу як неймовірний прорив в українському авіабудівництві. Після чого “Укроборонпром” виділить мільйони і десятки мільйонів на “масштабування виробництва”, які поділять “американці” Григорій Шимшир’ян, Генадій Клеймерман і Федір Вениславський зі своїм “старшим товаришем” Андрієм Єрмаком. Можливо навіть, що щось перепаде Юрію Гусєву. А можливо, що і ні. Як то кажуть, “в теме, но не в доле”.

Читати далі