Санкції США проти Коломойського. І приємно, і очікувано…

Це оголошення саме корупційної санкції – не для Коломойського сигнал. Він і так не може в’їхати в США та в жодну країну крім України, РФії та Ізраїлю. Бо, попри формальну заборону згідно санкції на в’їзд йому в США, там Коломойського дуже чекають. Тільки в наручниках. А від Зеленського дуже чекають швидких юридичних дій із арештом та засудженням олігарха та політичних вчинків із деолігархізацією. Саме Зеленському й був основний сигнал. А що у відповідь? У відповідь від Вави – ні гу-гу.

Читати далі

Якщо назвали Гетьманом…

Коли якесь мурло, силячись принизити Порошенка, презирливо називає його гетьманом, обов’язково згадайте, що ані поляк, ані білорус, ані українець, ані мадяр, ані швед, ані латиш, ані естонець, ані навіть німець не застосовують слово “гетьман” в негативній конотації. Негативний зміст слово гетьман має навіть не для всіх росіян, але точно має для ватників, сепарів та інших пахолків “рускава міра”. Назвали Порошенка гетьманом – матимуть гетьмана. Справжнього. 

Читати далі

Питання вакцинації – це питання довіри

Вакцинація експериментальними препаратами – це апріорі “йти лікуватись до лікаря, якого не знаєте”. І це стосується всіх протиковідних вакцин, які сьогодні є на ринку. Якщо людина бачить, що вакцина, вакцинування створює позитивний ефект в його оточенні, то сама вакцина переходить в інший статус і стає “лікарем, якому довіряють”. Якщо держава, державні інститути, викликають довіру, люди знають, що їм не підсунуть “некваліфікованого лікаря”, то й процес вакцинування сприймається простіше і легше. Що ж ми маємо у нас?

Читати далі

Новости из США. 3-4 марта 2021 года

Разделение. Политика превратилась в игру с нулевой суммой. Во всяком случае, такой ее видят республиканцы. Если демократический президент и демократы в Конгрессе смогут принять любой законопроект, республиканцы рассматривают это как свое поражение и победу «врагов», которой необходимо мешать всеми возможными способами.

Читати далі

Іпотечний кредит під 7%? Не для мене

Ви, мабуть, чули про програму кредитування на купівлю житла під 7% річних? Я теж чув та з нетерпінням чекав, і ось трапилося. Ось так щось нормальне, здавалося б, з’явилося в Державі, але знову не для мене… 🙁 

Читати далі

Рік олігархічної Шмигаліади

Терези в бік олігархів хитнулися вже тоді, коли вибори виграв шоумен Зеленський. Рік українським топ-олігархам знадобився на з’ясування нових кордонів впливу кожної з груп. Розподіл завершився призначенням в прем’єри людини Ахметова. Нині Україна перетворена на повноцінну олігархічну республіку, де топ-олігархи мають владу, про яку вони не мріяли навіть за Кучми. Саме на них тепер працює економіка країни. Суспільство про те про все не думає – суспільство з каналів топ-олігархів слухає байки-жахалки про страшного Порошенка. Суспільству треба думати “аби не Порошенко” замість “що з нами робиться?”, аби не заважати олігархам.

Читати далі

Кисневі концентратори відправилися до Чернівецької міської лікарні №1, що постраждала від пожежі (фото, відео)

«Вчора ми у центральному офісі «Європейської Солідарності» відвантажили концентратори до Чернівецької міської лікарні №1. 27 лютого у Чернівцях трапилася велика біда. Спалахнула пожежа у лікарні №1, де, зокрема, лікують хворих на Covid-19. Дві людини загинули внаслідок пожежі, згоріло медичне обладнання, пацієнтів довелося евакуювати. Хочу принести щирі співчуття родинам загиблих. Благодійність не може вирішити усі питання, але з 2014 року ми не змінилися. І у 2021 люди єднаються і рятують життя ближнім. А якщо нашими стараннями врятовані життя – це велика справа», – переконаний п’ятий Президент.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 05.03.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. У Нігерії звільнено з полону 26 співробітників гуманітарних організацій. У Саудівській Аравії безпілотний літальний апарат атакував авіабазу «Король Халід». ООН направила до Лівії передову групу для моніторингу ситуації в країні.

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 5.03.2021

В Германии закрывает счета Russia Today и Ruptly. Банк Commerzbank сделал свои условия менее выгодными для пропагандистов, а все остальные банки или проигнорировали их запросы, или отказали в услугах. Москва стучит драным лаптем по столу и пугает жесткой, как паленая водяра, ответочкой

Читати далі