Офіс президента Зеленського поставив завдання СБУ сфабрикувати чергову справу проти Петра Порошенка (відео)

«Зараз за нашою інформацією СБУ доручено в короткі терміни знайти щось на Порошенка. Офіс президента активно шукає в Офісі Генпрокурора того, хто піде на співпрацю з ними та на підписання підозри Порошенку. Тому що після всіх подій 2019, і особливо 2020 року бажаючих робити це очевидно не так багато, як раніше», – говорить Новіков. Про це на брифінгу в агентстві «Інтерфакс-Україна» заявив адвокат п’ятого Президента Ілля Новіков. Адвокат Ігор Головань також вкотре нагадав, що для виконання завдань щодо переслідувань Петра Порошенка ДБР грубо порушує закон і користується «прикриттям» скандального  Печерського суду.

Читати далі

Весняна хвиля COVID-19 буде значно вища і стрімкіша, ніж осіння, та може стати національною катастрофою

Що лежить в основі хвилеподібного перебігу епідемії COVID-19? Чим особлива і скільки триватиме весняна хвиля епідемії COVID-19 в Україні? Чи можна ще щось встигнути зробити, аби запобігти найгіршому сценарію та знизити число жертв? Про це старший науковий співробітник відділу молекулярної імунології Інституту біохімії імені О.В. Палладіна НАН України кандидат біологічних наук Володимир Галицький розповів в ефірі програми телеканалу «Київ» та в ексклюзивному коментарі пресслужбі НАН України.

Читати далі

Служба зовнішньої розвідки Естонії про основні загрози з боку РФ для України

«Реінтеграція окупованого Донбасу в Україну на умовах, продиктованих Кремлем, є неприйнятною для української влади. Проте російська сторона продовжує грати на затягування часу, очікуючи, що невирішений конфлікт рано чи пізно змусить керівництво України піти на поступки». Про це зокрема йдеться у традиційній (шостій) щорічній доповіді «Міжнародна безпека та Естонія» Служби зовнішньої розвідки Естонії.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 11.03.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. У Сомалі через теракт загинула одна людина, троє – поранені. Аравійська коаліція завдала удару по об’єкту хуситів з єменського руху «Ансар Аллах».

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 11.03.2021

По данным российской «Новой газеты», за 20 лет Кремль потратил около 103 млрд долларов на селекцию, культивацию и капельный полив своих политиков в Украине. И это помимо войны и дотаций в ОРДЛО.

Читати далі