Земля та Юля

Валерій Прозапас

Тимошенко в Запоріжжі сфотографувалася зі своїм протеже, чиновником, який оформив на членів своєї родини кілька десятків земельних ділянок в області.

І це наштовхнуло мене на думку, що підтримка нелегального землеволодіння та доходи з нього і є одним зі стовпів існування партійної структури так званої “Батьківщини”.

Звідси й незрозумілий для багатьох “непотопляємий електорат” Тимошенко та її невідомо звідки взяті фінансові спроможності на передвиборчу діяльність.

Все це забезпечується “чорним кешем”, в тому числі тіньовими землевласниками, які за хабарі місцевим чиновникам використовують величезні площі під “ліві” врожаї та незаконну оренду.

Чи не через це в так званому “Новому курсі” не знайшлося місця впровадженню цивілізованого ринку землі, бо це невигідно цілому мафіозному прошарку деяких “політиків”?

Щоб зберегти подібні мутні джерела своєї політичної кар’єри б’ється за посади Юлія Володимирівна, опираючись ринковим правилам в енергетичній, земельній, фінансовій сферах тощо.

І чим швидше держава впровадить прозорі методи управління своїми ресурсами, тим швидше підуть в минуле аферисти та популісти нашої політики.

Але це можливо лише за підтримки громадян, нас з вами.