Піар-шоу на смерті

Валерій Прозапас

Колись Парасюка у ступор ввела пропозиція назвати хоча б п’ять прізвищ загиблих Небесної Сотні, іменем якої “сотнік” плаксиво набував собі дешевої популярності та клеймить “злочинну владу”.

Готовий закластися, що всі ці зіміни-найеми-шабуніни без гугла не скажуть, як Катерина Гандзюк звалася по-батькові, яким конкретно зловживанням протистояла та прізвища затриманих за напад на неї.

Їм до лампочки і вона, і ми з вами, і справедливість.
Там немає нічого, крім хворобливої жаги до влади.
Тому в ній їм немає чого робити.

До речі, ті, хто вчора був публічно шокований смертю Катерини, сьогодні вже діляться інформацією про знижки в магазинах і котікамі.

Мені немає за що любити прокуратуру, але Луценко правильно зробив, що показав справжню підтримку “будьонівців”, і, скоріше за все, не піде у відставку.

Бо ми з вами набудуємо країну, якщо маніпулятори та істерички стануть змінювати посадовців.


Mason Lemberg

Чисто по-людськи…

Десь в грудні минулого року на волю вийшов такий собі Крисін, який був причетним до вбивства ригівського журналіста Веремія на Майдані, якого, ймовірно, сплутали з майданівцем.

Хоч більшість нормальних людей, в тому числі і я, вимагали покарання Крисіна, хоч прокуратура відразу заявила про незгоду з таким рішенням, декілька осіб вирішили зробити на цьому піар, збираючи виставу, притягнувши на Майдан Гужву і т.д. А що після вистави? А нічого! В кінцевому прокуратура подала апеляцію, виграла суди і Крисін місяць тому поїхав в місця “не настільки віддалені”. Хто про це знає? Хто про це написав? Хто святкував перемогу? Чим помогли слідству мітингуючі та Гужва? Чи бачили ви, щоб хтось з присутніх на тому мітингу потім писав про Крисіна? Щоб святкував перемогу?
Я не бачив…

Потім був замах на Аркадія Бабченка. Цю історію ви пам’ятаєте більше, і напевне пам’ятаєте, як крокодилячі сльози про загибель друга та спроба повісити, притягнути за вуха, українську владу змінилася звинуваченнями Бабченка, що він поступив нечесно. Ці люди намагалися обґрунтувати аморальність порятунку людини від смерті. Вдумайтесь!!!

Я не був фанатом загиблої Гандзюк. Попри те, я теж вимагаю покарання її вбивць, організаторів, замовників. Але що роблять ті люди, які розказують, що вони друзі Гандзюк? Що роблять ті “опозиціонери”, які зараз роблять гучні заяви?

Адже 3 чи 4 місяці пройшло з моменту замаху на неї. Весь той час вона лежала в лікарні. Хоч хтось з тих садових, йуль, парасюків відвідав її? Я бачив в неї посла Канади, бачив Луценка, а ви Садового там бачили? Бачили, щоб Юля не замовила 3 білборди та зекономлені гроші віддала потерпілій на лікування? Бачили, щоб Садовий домовлявся з закордонними клініками про її лікування? За 3 чи 4 місяці можна було б щось зробити для потерпілої? Зате для нових футболок депутатів і нових банерів, готових на наступний ранок після смерті, знайшлися і час, і гроші.

А зараз вони влаштували політичне піар-шоу НА СМЕРТІ. Людина, яка привела до влади Портнова та Лозінського, людина, через бездіяльність якої загинуло троє рятувальників в Грибовичах, вимагають політичної відповідальності керівників правоохоронних органів у випадку, коли знайдені виконавці та організатор. Парасюк танцює на костях, звинувачуючи в смерті Порошенка, розказуючи про якусь систему яка вбила Гандзюк. Нагадую, Гандзюк вбили ваші “побратими”, з якими ви разом стояли на редутах колоРади, а не якась віртуальна система.

Ці люди, замість хоч найменшої допомоги потерпілій, влаштували цинічні танці на костях нібито їхнього друга. То що ж говорити, коли ці гієни-трупоїди дорвуться до влади?

Автор