Хроніки третьої світової

Якщо хтось із нас вважає, що ми воюємо в локальному військовому конфлікті, то він помиляється. Якщо це стверджує хтось за межами України чи Росії, то він є або дурбеликом, або негідником. Якщо це іде з вуст представника влади, то останнє означення підходить йому більше.

Читати далі

BBC: Чому Україна пропустила армію РФ з Криму в лютому 2022 року

Щоб спробувати розібратися у подіях початку повномасштабного вторгнення Росії на півдні України, кореспондент ВВС Абдужаліл Абдурасулов поговорив із військовими Збройних Сил України, бійцями Територіальної оборони, з політиками та активістами.

Читати далі

Щури почали жерти один одного

Конфлікт між МО РФ та Євгеном Пригожиним лише підтверджує, що ситуація з боєкомплектом для артилерії в окупантів із кожним днем все гірша і гірша.

Читати далі

А дороги почекають нашої перемоги

Маємо збільшити державне оборонне замовлення за рахунок коштів державного бюджету. Зволікання із прийняттям цього рішення щодня коштує сотні життів наших відважних захисників.

Читати далі

Излет путинизма и сила свободы

“Между лидерами США и России происходит конкурентное состязание”, – такими мыслями хотели бы себя утешить апологеты изношенного российского вождя. Но суровая реальность указывает лишь, что путинская линия поведения зашла в полный тупик.

Читати далі

Комбат із генеральськими погонами

Сподіваюсь, що післязавтра Україна побачить і почує у великому етері генерала Залужного. Людину, якій довіряють якнайменше дев’яносто відсотків українців. Чому стільки? А тому, що стільки ж довіряють ЗСУ!

Читати далі

Порошенко повідомив про нову партію техніки для ЗСУ (фото)

Порошенко та ГО «Справа Громад» планують передати у ЗСУ більше 20 вантажівок Foden 8×6 Сarrier, які можуть тягати будь-що. Переговори до останнього тримали у таємниці, щоб не створити ажіотаж і отримати найнижчу ціну.

Читати далі

Санкції на часі. 22.02.2023 (відео)

60% респондентів у країнах ЄС вважають напад рф на Україну загрозою для світу, нападом не лише на Україну, а й на Європу в цілому, і, відповідно, підтримують надання Україні допомоги. Раніше подібні результати опитувань демонструвались і у США. Таке ставлення громадян провідних демократичних країн створює основу для відповідних дій політиків і посадовців.

Читати далі