Порошенко передав «Старлінки» і рації у нову бригаду ДШВ (фото, відео)

«Просто зараз формується нова бригада ДШВ. У її складі – мої побратими та старі друзі. І я з радістю відгукнувся закрити їх потреби просто зараз. Чому так терміново? Бо бригада вже почала виходити на перші навчання», – пише Порошенко у Facebook. 

Читати далі

Любой десант в Одессе – самоубийство

Каким-то образом на фоне повышения градуса внимания к активизации российских оккупантов в зоне БД, а так же теме наступления, стали опять говорить про вероятность десантирования РОВ в Одессе. Ну, вот, опять…

Читати далі

Як збірній України з футболу виграти чемпіонат світу

Прості рішення /теги: стьоб, прості_рішення/. Лобіювати зміну до правил гри спеціальним комітетом ФІФА, аби футболом називали срачі в фб, в цьому чемпіонаті ми – фаворити.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели, 4 февраля 2023 года

• США сбили китайский аэростат. Блинкен отменил визит в Китай • Американская экономика растет • GLSDB – новые ракеты, которые получит Украина • Суд в США впервые принял решение о конфискации замороженных денег российского олигарха

Читати далі

Сталинград курильщика

Столь ожидаемый турбопатриотической общественностью «сталинградский визит» Путина если и дал какой-то выхлоп, то он минимально влияет на среднюю температуру в палате общероссийского помешательства. Путин стал «никаким».

Читати далі

Санкції на часі. 05.02.2023 (відео)

Найближчі кілька тижнів справді стануть вирішальними. Злочинці у кремлі покладаються на масу і силу. Протиставити можемо лише єдність у ефективності, а не у розхвалюванні можновладців. Тоді й допомога, яка надходить, дозволить вибити ворогові зуби і викинути його з України.

Читати далі