Что происходит на левобережной Херсонщине

Действительно, подразделения РОВ в определённой мере уменьшили там своё присутствие, но пока не стоит опережать события и говорить о некой подготовке к совершению некоего жеста доброй воли. Признаков тому нет.

Читати далі

Збитки підприємств будуть збільшуватись

Уряд скасував відстрочення сплати митних платежів для ліків, медичних виробів, продуктів та товарів критичного імпорту, що вкотре доводить припущення про те, що в головах чиновників війна закінчилася.

Читати далі

Чи потрібна під час війни опозиція?

Прибічникам влади треба бути послідовними. Якщо в Україні під час війни не може бути опозиції, Зеленський не має права бути президентом.

Читати далі

Похоронные хроники московии 27.02.2023

Группа «ИС» подсчитала, сколько российских солдат публично похоронили или в самой России официально признали убитыми после 24 февраля 2022 года. Зафиксировано 15 230 имён. Это больше, чем официально объявленное число убитых за 10 лет войны в Афганистане.

Читати далі

Все, що ви хотіли знати про Ашан та Райффайзен, але не знали де спитати

Все, що ви хотіли знати про особливості санкційної політики, чому Ашан був визнаний НАЗК спонсором війни, чому цей статус присвоює НАЗК, що таке взагалі «спонсор війни», чому цей статус не дали, наприклад, Райффайзенбанку, і що з тим Райфом буде далі, і яка буде позиція у НБУ.

Читати далі

Як фронт удосконалює наші розробки (фото)

Так розвивається проєкт установок зеніток на шасі наших вантажівок. Передано вже 14 таких машин, чимало. Але можна значно більше, запас платформ у нас є на майданчику в Британії, залишилося тільки їх до кінця викупити.

Читати далі

Вісті з фронтів. 26.02.2023

Інформація щодо складу та чисельності бойових підрозділів зс рф та рб, розгорнутих на території і довкола України та задіяних у повномасштабній збройній агресії проти України.

Читати далі

Склянка напівповна чи напівпорожня?

Не повинен чийсь песимізм впливати на ваш особистий холодний розум, власну стійкість та витривалість, ваші особисті плани та роздуми. Стійте самі для себе рівно, робіть, що можете, і ця країна буде жити завжди. Завдяки ВАМ.

Читати далі

Порошенко зустрівся з делегацією Європейської народної партії (фото, відео)

Порошенко закликав союзників посприяти початку переговорів про вступ до ЄС до кінця 2023 року та формуванню євроатлантичного консенсусу щодо членства України в НАТО. Під час розмови також обговорили повоєнну розбудову європейської демократичної України.

Читати далі

Под Угледаром у РОВ всё плохо

Ещё несколько таких Угледаров и волн леммингов, и нужно будет объявлять следующую “частичную” мобилизацию. Иначе фронт им не удержать, не говоря уже даже об имитации эпических битв за посёлки и сараи.

Читати далі

Император «спецоперации»

За год войны появилась возможность наблюдать нутро русского мира во всей его неприкрытой ужасности. Апогеем путинского кошмара является леденящее, просто кладбищенское равнодушие, которое стало доминирующей чертой россиян.

Читати далі

Санкції на часі. 27.02.2023 (відео)

Чим далі, тим очевиднішим буде: українці мають визначитися – безпека НАТО і добробут ЄС чи побудова «суверенної демократії» з культом особи на чолі. Мати і одне, і інше не вийде. Вибір на користь першого оплачується кров’ю. Пропетляти не вийде.

Читати далі