єВорог від творців «Дії» – рішення неоднозначне

Чому масовим збором розвідданих займається не СБУ, не СЗР, не ГУР, не ГШ ЗСУ, а цивільне відомство, причому з сумнівною технічною (та і взагалі будь-якою) кваліфікацією? Чи мають “дієві” необхідне хоча б приблизне уявлення, як працює розвідка/контррозвідка?

Читати далі

Горе сближает

У нас не было пантеона общих с Европой героев, однако путин своей тупостью и жестокостью сумел его создать за год. Нас Запад не знал, узнавать пришлось по ходу дела. Такое не забывается. Жаль, что такой ценой.

Читати далі

Обшуки, викриття і майбутнє

В умовах керованої судової системи, коли медіа підміняють розслідування зливами від конкуруючих олігархів і спецслужб, правову державу не побудуємо і членами ЄС не станемо. І на фронті від цього більше зброї не з‘явиться. Бо працює маніпуляція, а не право.

Читати далі

Порошенко передає у ДШВ першу пересувну майстерню (фото, відео)

«Це – перший зразок повноцінної пересувної майстерні на базі британської вантажівки DAF для зони бойових дій. З повним набором усіх необхідних інструментів. Передаємо її на випробування і строгу оцінку командуванню ДШВ», – зазначає п’ятий Президент.

Читати далі

Похоронные хроники московии 03.02.2023

В последнее время ТОП-темой для многих западных СМИ стало донесение до общественности количества утилизированных в Украине оккупантов. Возникает вполне закономерный вопрос, а насколько эти цифры соответствуют действительности?

Читати далі

Наші лазні – це не тільки комфорт і настрій (фото)

База одного з батальйонів однієї з бригад ДШВ, за 7-8 кілометрів від лінії. І там стоїть наш лазне-пральний комплекс, сплачений вами та Петром Порошенком. У нас на конвеєрі йде виготовлення лазень. Але швидкість цієї роботи залежить тільки від вашої допомоги.

Читати далі

Тягнемо лямку

Ми в шоці від того, що чудить влада. Що з цим робити? Спершу зовнішній ворог, потім все інше. Лупаймо цю скалу. Проте. Ми нікуди не поділися. Ми все бачимо. Все пам’ятаємо. І за все запитаємо. У свій час.

Читати далі

Вісті з фронтів. 02.02.2023

Запорожская группировка РОВ значительно слабее и уязвимее, чем донецкая или луганская, а потому любые планы по наступлению в её исполнении могут завершиться чем-то куда большим, чем просто фиаско.

Читати далі

«У нас багато друзів». Що Путін говорив із нагоди 80-річчя Сталінградської битви

2 лютого у Росії відзначили 80-річчя Сталінградської битви. У Волгограді відбувся парад, пізніше на урочистому концерті виступив із промовою Путін, яку за традицією присвятив Україні. Спойлер: нічого нового, путінські спічрайтери ходять по колу.

Читати далі

Санкції на часі. 03.02.2023 (відео)

Депутати Європейського парламенту закликали Євросоюз прискорити ухвалення десятого пакету санкцій проти росії. Він має бути ухвалений до річниці повномасштабного російського вторгнення – до 24 лютого цього року.

Читати далі