Танковая зрада?

“Дания и Нидерланды решили не поставлять Украине немецкие танки”. После того, как Die Welt это опубликовала, у россиян случилась феерическая радость, а в нашей информсреде не без помощи болотных стала расползаться “зрада”. Не поддаёмся панике и зрадным рефлексам – всё идёт по плану.

Читати далі

Це не просто гоп-стоп, це фатальна помилка

Сьогодні українську спільноту сколихнуло питання абсолютно безглуздого обшуку силовиків та прокурорів у компанії MacPaw та безпосередньо вдома у власника компанії. Треба щоб після перемоги в Україну стояла черга інвесторів та бізнесменів. А виглядає так, що робиться все, щоб черга стояла З України.

Читати далі

На Харківщині село Ватутіне перейменували на Залужне

Депутати Харківської обласної ради підтримали перейменування села Ватутіне Нововодолазької громади на Залужне – на честь Головнокомандувача ЗСУ. Тепер обласна рада має направити відповідне клопотання до парламенту.

Читати далі

Російські економісти про російську економіку

Російські економісти написали гарну статтю про російську економіку «Хуже, чем кризис. Как устроена и куда ведет российская экономическая аномалия 2022», в принципі, назва сама собою багато каже. Словосполучення «російські економісти» само собою звучить як оксюморон, а епітет «гарна» його лише підсилює. Але ж справді російські економісти, і справді гарну.

Читати далі

Штучні свята

Регіонали-комуністи-популісти роками блокували відмову від радянських свят. Але й суспільство не було готовим позбутися «дня гвоздік». Сподіваємося, зараз думка змінилася, і є всі передумови ліквідувати 8 березня.

Читати далі

Штучний інтелект та інформаційні війни

З новою фазою розвитку технологій штучного інтелекту та машинного навчання нас очікує також нова фаза розвитку інформаційних війн. Але це лише перші дитячі кроки ШІ на шляху досягнення хоча б поточного рівня «інтелекту натурального».

Читати далі

Стояти одною ногою в «русском мірє» не вийде – затягне

Не можна вимагати від усього світу підтримувати Україну у війні з росією і одночасно відзначати “день воїнів-інтернаціоналістів”, які для Афганістану були окупантами.

Читати далі

Новости из США. 14 февраля 2023 года

• Встреча контактной группы «Рамштайн» • Госдепартамент о похищении россиянами украинских детей • Экс-посол США в ООН Ники Хейли выдвигается в президенты от республиканской партии • Судебные хроники, связанные с Трампом

Читати далі

«ПриватБанк» не повернуть колишнім власникам – рішення Верховного Суду

Верховний Суд поставив крапку у спробах колишніх власників повернути собі акції ПриватБанку. Вперше Велика Палата Верховного Суду застосувала норми так званого «антиколомойського закону».

Читати далі

Санкції на часі. 15.02.2023 (відео)

«Де підбирати крихті Й не втрапить кішці в кігті»… Рядком з дитячого віршика можна охарактеризувати зміст публікацій на російських пабліках в контексті чергової зустрічі в форматі Рамштайн.

Читати далі