Навіщо ми нищимо своїх?

Не зрозумілий стьоб від людей, які сидять по диванах, на тему 58-річного екс-генпрокурора, який зараз в армії. Це виглядає дуже дивно. Яке моральне право мають люди з дивану критикувати того, хто пішов замість них в армію?

Читати далі

Міжусобні войнушки в Раді

Сьогодні Верховна Рада фактично заборонила Geo Leros’у участь у роботі Ради як мінімум на півроку, а то й рік. Тоді як того опзжешника, який розказував, як зараз прийде путін, зробить їх владою і розстріляє «цих патріотів», ніхто відстороняти не збирається.

Читати далі

Черговий «колективний хіт-спектакль» на тему «Реформа митниці»

“Якщо не знаєш, що робити – зроби крок вперед”, – я б рекомендувала саме так діяти щодо митниці. Але такий підхід не для сьогоднішньої влади – вона робить черговий крок назад.

Читати далі

Європейські Леопарди готуються до стрибка в Україну

Передання танків Польщею та Іспанією буде синхронізовано із завершенням навчань наших танкістів. Швеція відправить частину зі 120 своїх бойових танків. Фінляндія передасть Україні три танки Leopard 2R для розмінування територій.

Читати далі

Сергій Наєв: Понад 350 тисяч російських військових залучені до війни проти України

В інтерв’ю Укрінформу командувач ОС ЗСУ розповів про готовність ЗСУ протистояти ворогу на північному напрямку і оцінив можливість російського нападу до річниці повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Читати далі

Санкції на часі. 23.02.2023

ЄС розглядає можливість санкцій проти компаній, які надають росії прапори для танкерів або власне танкери для «тіньового флоту» задля обходу санкцій. Такі заходи робитимуть підпільну торгівлю нафтою небезпечною, а відтак дорогою і довгою справою.

Читати далі