Перші зміни до бюджету-2023 – чергові кулуарні домовленості

Під час війни влада продовжує безконтрольно закатувати гроші в асфальт, а не спрямовувати обмежені ресурси на компенсацію людям втраченого/ пошкодженого житла, не говорячи вже про необхідність повноти фінансування грошового забезпечення військовослужбовців.

Читати далі

Арестович віщує нічию

Колишній радник Єрмака Олексій Арестович зробив дивовижну заяву. Арестович мститься Офісу президента за відставку, свідомо налаштовуючи проти нього суспільство? Але тоді питання – “як же він служив в очистці?”.

Читати далі

УГКЦ з 1 вересня перейде на новий календар (відео)

Вже з 1 вересня цього року всі нерухомі свята УГКЦ в Україні святкуватиме за новим стилем. Календарна реформа УГКЦ в Україні матиме два етапи. Зараз зроблений перший крок. Щодо святкування Пасхи, то єпископи «вирішили трохи зачекати».

Читати далі

Кандидатський Саміт як нова точка відліку євроінтеграції України (відео)

Крім узагальнюючого та цементуючого ефекту, Саміт Україна-ЄС став і певним «холодним душем» для тих політиків, чиновників та популістів, які «вже практично все виконали і адаптували» та які «вступлять до ЄС за 2-3 роки». Процес вступу не стане спринтом, але Україні варто не перетворити його на довгий та болісний марафон.

Читати далі

Российская ИПСО о «колоссальных» потерях ВСУ теперь в Венгрии

Данная ИПСО показала, что российская пропаганда может рассчитывать только на дешёвых, давно себя дискредитировавших персонажей или же на площадки, аффилированность с россией которых очевиднее очевидного.

Читати далі

Ми мусимо знати історію, аби бути українцями

Не можна нехтувати історією України, яка визначає нашу ідентичність та дає нам сили в боротьбі з ворогом. Саме тому предмет історія України має бути обов’язковим у національному мультипредметному тесті.

Читати далі

Санкції на часі. 07.02.2023 (відео)

Міністерство фінансів рф наприкінці минулого тижня відзвітувало за податковими доходами. За підсумками січня вони впали до 400 млрд руб – хоча рік тому вони наближалися до 2 трлн.

Читати далі

Achtung, Panzer!

Одновременные поставки сотен БМП и БТР, САУ и танков с Запада, говорят о том, что там держат руку на пульсе наших потребностей. Это и явный месседж Кремлю – ничего у Киева не закончится, никто ни от кого не устал, никто еще ничего не начинал в плане поставок, ставка делается на военное решение проблемы, а не на уступки и желание услышать обиды кремлевских сумасшедших времен распада СССР.

Читати далі