Порошенко на DW: Головні питання за підсумками Мюнхена

«Зараз весь світ дивиться на Україну, а вся увага сконцентрована у Мюнхені. Основні питання, які стоять за підсумками Мюнхенської конференції для пересічної людини: коли закінчиться війна? Що кожен з нас може зробити для того, щоб прискорити її закінчення? Це пронизує весь форум. Глобальна безпека залежить від нашої перемоги», – наголосив Порошенко.

Читати далі

MacPaw та «екологія»

У справі MacPaw давайте уважно слідкувати за процесом, за судовими рішеннями, за законністю поведінки держорганів. Це інвестиція у більш законну майбутню Україну. Тому нехай громадський контроль та лідери суспільної думки (ЛОМи) придивляться до цього кейсу. Він дійсно важливий.

Читати далі

Оккупанты в Украине неспособны наступать по всем фронтам

Говоря о великом, масштабном, эпическом наступлении, следует понимать, что оно будет, но не таким, как его рисуют или представляют. Это будет движение в строго определённых направлениях, по узкому фронту.

Читати далі

Другий день Мюнхенської безпекової конференції (фото, відео)

«Munich Security Conference про те, як допомогти Україні перемогти, а росії прийти до поразки – економічної, військової, політичної. Ми використовуємо всі можливості цього міжнародного майданчику для наступу на росію по усіх напрямках – від Парижа до Вашингтона. Настав час перемогти!», – наголошує Петро Порошенко.

Читати далі

Санкції на часі. 18.02.2023 (відео)

Україна говорить усіма голосами одне: санкції проти критичних галузей. Тоді передбачення швидкої російської поразки, які дедалі частіше з’являються у світових медіа, справдяться; а сподівання рф на тривалу затяжну війну – ні.

Читати далі