Завтра була війна

Ми не помічали, що із перервами, паузами, наступами, відступами, перемогами, програшами, тріумфами і катастрофами, українці ведуть бій із загрозою зі сходу багато століть.

Читати далі

Грізний «русскій мєдвєдь» перетворився на тряпку

Візит у Київ за день до розрекламованої промови путіна про війну – це пряма демонстрація не просто підтримки. Союзництва. Демонстраційного союзництва США, України та НАТО. І це не лишає путіну шансів…

Читати далі

Анджей Дуда, президент Польщі: Росія уособлює зло, яке треба зупинити

Президент Польщі Анджей Дуда в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу розповів про те, на яку військову допомогу від Варшави може розраховувати Київ, чим для нього є сучасна Росія, а також поділився баченням щодо перспектив вступу України до ЄС і НАТО та окремо зупинився на унікальності нинішнього моменту українсько-польських відносин.

Читати далі

Працюючи, про дурне не думаєш

Кращій спосіб подолати зневіру – це брати і щось робити. Те, що вважаєте за потрібне. А коли зайняті руки, перестаєш вірити типам, які малюють нам депресивні сценарії. Ми переможемо. Переможемо зовнішнього ворога. І дамо раду проблемам внутрішнім. Всьому свій час.

Читати далі

Бахмутский фейк оккупантов

Никто лучше самих же россиян не предъявит доказательства своих военных преступлений и моральной ничтожности. Так получилось и в этот раз, когда один из так называемых “военкоров”, а в действительности военный преступник, Александр Коц опубликовал фото из-под Бахмута.

Читати далі

Санкції на часі. 20.02.2023 (відео)

Зовнішня допомога забезпечувала 68,8% джерел фінансування дефіциту коштів державного бюджету України з початку цього року. За півтора місяці вже 2023 року до державного бюджету надійшло 171,9 млрд грн від міжнародних партнерів.

Читати далі