Порошенко передав артилеристам ще один супертягач Oshkosh (фото, відео)

Як виглядають 10 547 908 гривень 80 копійок? Як виглядають 6 місяців кропіткої логістичної праці? Як виглядають 200 тонн (це з вантажем) мі-мі-мішності? Половину сплатили ви, другу – Петро Порошенко. Ми всі разом вирішили надскладну, надактуальну та дуже потрібну задачу – допомогти артилеристам у швидкому транспортуванні надважких САУ. І не просто надважких, а ще й надефективних!

Читати далі

Порошенко про слова Байдена щодо F-16: «Not “no”, but “not now”» (відео)

Петро Порошенко в ефірі телеканалу SKY TG24 розповів, чому Україні вкрай необхідні літаки-винищувачі. «Я абсолютно впевнений, що протягом короткого часу ми переведемо “не зараз” Байдена на однозначне “так”», – переконаний він.

Читати далі

Інтерв’ю Михайла Забродського виданню Факти (фото)

Про стан ворожої армії, про прогнози подальшого розвитку подій на фронті, про постачання нам західної зброї й багато чого іншого «Факти» поговорили з першим заступником голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони й розвідки, Героєм України, колишнім командиром 95-ї бригади окремої десантно-штурмової й колишнім командувачем Десантно-штурмових військ ЗСУ, генерал-лейтенантом ЗСУ Михайлом Забродським.

Читати далі

Мисливцям за «шахедами» сподобається (фото, відео)

Петро Порошенко показав унікальні кадри з майстерні, де британські вантажівки DAF перетворюють на знаряддя мисливців за «шахедами» – мобільні зенітні установки.

Читати далі

10 хороших новин 31.01.2023

Казахстан закриває лаптям-перевізникам, які використовували казахстанську реєстрацію для обходу санкцій і транспортування товарів до Європи та з неї, лазівку для обходу санкцій.

Читати далі

Санкції на часі. 01.02.2023 (відео)

Навіть враховуючи усі лазівки і порушення санкційного режиму, обмеження мають ефект. Підвищення ціни, подовження логістики і втрата критичних компонентів не дозволяють росії сповна задовольняти свої потреби міжнародною торгівлею.

Читати далі

Вісті з фронтів 30.01.2023. Частина І (відео)

Яка ситуація з боєприпасами у росіян? Чого чекати від зброї іноземних партнерів? Мобілізаційний ресурс ворога: ІПСО чи правда? Чому всі говорять про 2-3 місяці як украй важливих? Відповіді на запитання на 5 каналі і у Facebook.

Читати далі