І знову караван техніки на Східний фронт (фото, відео)

Порошенко сьогодні привіз на Донеччину допомогу для кількох бригад, які тримають Східний фронт, – це вантажівки DAF, мобільні лазні, «Старлінки», тисячі хімічних грілок, автомобільні шини та «Київські торти».

Читати далі

Рік боротьби

Першу перемогу ми отримали. Ми захистили і зберегли незалежну державу. Україна була, є і буде! Попереду – важкі битви за відновлення цілісності країни, і в цих битвах ми також переможемо! Тому що ми – українці! Слава Україні!

Читати далі

Вісті з фронтів. 23.02.2023

• У напрямку на Поліський та Волинський операційні райони противник продовжує утримувати у прикордонні війська чисельністю у 2.3-2.5 тисячі в\сл. • Збройні формування самопроголошеної ПМР перебувають у бойовій готовності “Постійна”.

Читати далі

Новости из США. 22-23 февраля 2023 года

Новые пакеты помощи и санкции, саммит G7 • Ответы правым, выступающим против помощи Украине • Заявление Салливана по голосова нию в ООН • Помощь для защиты и восстановления украинских объектов культуры

Читати далі

Перші танки Leopard 2 вже в Україні (фото)

Сьогодні, 24 лютого, Україна отримала перші чотири танки Leopard 2 від Польщі. Їх зустріли прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та міністр оборони України Олексій Резніков.

Читати далі

10 хороших новин року війни

Зараз буде важче, бо то була війна на залякування, а тепер буде на виснаження. Але ми знаємо, що треба жити. За себе і за наших мертвих і ненароджених. Не знайшли ще сенсу життя – живіть назло росії.

Читати далі

Санкції на часі. 24.02.2023

ООН на річницю повномасштабного російського вторгнення ухвалила на підтримку України резолюцію «Принципи Статуту ООН, що лежать в основі всеосяжного, справедливого і тривалого миру в Україні».

Читати далі