10 хороших новин 02.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Григорівка, Виїмка, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Курдюмівка, Північне, Первомайське, Красногорівка та Мар’їнка на Донеччині.
Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери за добу угандошили лаптям 17 скупчень, дві позиції зеніток, опорник, п’ять пунктів управління, позицію ППО і два склади боєприпасів.

✔ Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо заборони Московської церкви в Україні. Адвент таки наступив 🥳. Але поки маємо тільки задачу підготувати законопроєкт, вивчити статут, перевірити, чи законно московські попи сидять у лаврах, бла-бла-бла і поможи нам Господи.
Ну принаймні почали, і то вже добре

✔ Санкції проти Новінського і Паші Мерседеса, главпопа Києво-Печерської лаври. Оце вже приємніше. Не так приємно, як побачити їх за ґратами, але ми їх і так скоріше за все востаннє побачимо на обміні полоненими. І потім в одній забігайлівці з Медведчуком, де вони забиратимуть обглодані курячі кістки для кішечки.

✔ Києво-Печерську Лавру офіційно зареєстрували як чоловічий монастир у складі Православної церкви України. Тобто тепер він є юридичною особою і може отримувати майно – храми та приміщення. Віджим гнізда упц мп починається 😈.

✔ Google надасть ще $2 млн на цифрову освіту для українців та 50 тисяч ліцензій Workspace для уряду.

✔ На Мелітопольщині, неподалік селища з прекрасною назвою Терпіння, непереможній українській армії урвався терпець і вона замочила кілька сотень терпіл. Красиво прилетіло, курвамать, у міській лікарні вже вільних коєк нема.

✔ ЄС остаточно схвалив граничну ціну на російську нафту – $60 за барель. Початкова пропозиція була $65-70 за барель без механізму коригування. Оголосити про це мають 5 грудня, коли набуде чинності ембарго ЄС.

✔ Митрополит Кіровоградської єпархії упц мп, який був дуже близький до Гундяїща і через нього омоскалював свою паству, отримав підозру.

✔ Болгарія нарешті розродилася, яку нам давати зброю. Уряд навіть затвердив поданий міноборони план. Вопщем це буде легке стрілецьке озброєння і боєприпаси.

✔ У Росії розбився винищувач МіГ-31. Екіпаж на жаль встиг катапультуватись, і цього разу криворукі навіть нікуди не врізалися. Але все одно добре, бо ця крилата х*йня вміє переносити і скидати «кинджали»

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉