10 хороших новин 28.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Яковлівка, Соледар, Бахмут, Андріївка, Новобахмутівка, Опитне, Водяне, Первомайське, Невельське та Новомихайлівка Донецької області. Ракетники та артилерія розбомбили бруднодупим 4 скупчення.
До російської пакетної армії доєдналися 590 новобранців.

✔ У Херсоні наші спіймали дуже жирну діч – три зрадників присяги, які катували українських патріотів на підвалах. В.о. керівника місцевого слідчого ізолятора, його заступник із оперативної роботи і ще один якійсь. Втікаючи з Херсону лапті покидали своїх використаних гондонів напризволяще, і вони переховувалися, сподіваючись відсидітись.
Йой, не вийшло 😂. А уявляєте, як їм зараз сцикотно? Вони ж з українськими паспортами на обмін не годяться, а значить, з ними може статися все що завгодно. Все-все 😈.

✔ Петиція про заборону УПЦ МП зібрала 25 тис. підписів, тепер її має розглянути Зеленський. У петиції закликають заборонити діяльність установ, які підпорядковуються Росії, і повернути у власність держави Києво-Печерську, Почаївську та Святогірську лаври.
Володимирсанич, ну давай, не тягни. До Різдва ще якійсь новий хороший подарунок придумаєте. Давай це буде на Адвент.

✔ Тут, до речі, і нові обшуки в московських храмах на Тернопільщині та Прикарпатті. Дивно, що попи продовжували зберігати російські методички та іншу сатанистську літературу, навіть знаючи, що до них прийдуть. Невже рука не піднялася спалити такі святині?

✔ Бельгія надасть Україні ще €150 тисяч допомоги для культурної сфери.

✔ Рада міністрів ОБСЄ вирішила, що росія цього року не братиме участь у черговому засіданні.

✔ Банкова оголосила про початок підготовки трибуналу над Путіним, про це свідчить зустріч міністрів юстиції країн G7, на якій обговорюватимуть розслідування злочинів російських військових в Україні.

✔ Перші 152-мм снаряди українського виробництва у красивих коробочках вже відправляються на фронт. Всі блискучі, гарно підписані, думаю, скоро буде можливості замовити свій з власним написом. Скоро і лапті зможуть їх побачити, але є нюанс.

* * *

Друзі, новин сьогодні менше, бо вже трохи валюся від втоми. Може, завтра буде більше десяти, то закрию перед вами заборгованість 😊.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: Defense Express

Автор