10 хороших новин 21.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Бахмут, Білогорівка, Курдюмівка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Первомайське, Підгородне, Спірне, Стельмахівка та Яковлівка Донецької області. Наші любі ландшафтні дизайнери протягом дня набили лаптям мінімум одне скупчення, пункт управління і склад з припасами.
До російської пакетної армії доєдналися 400 новобранців.

✔ Нарешті стало відомо, як друга армія світу долає проблему дефіциту пакетів. Виявляється, вона спалює своїх героїчних протухлих жмурів на смітнику. Журналісти The Guardian знайшли на згарищі у Херсоні залишки російської військової форми. Там, виявляється, цілий скотомогильник зі здобувачів лади-200, у яких із цим вже майже не склалося. «Какая жалость».

✔ А з цієї новини я особливо тішуся. Гнида, яка знущалася з Ірини Довгань (ви маєте її знати за тією історією з 2014 року, коли лапті прив’язали її до стовпа у Донецьку і довго мучили), нарешті здохла.
Саїда Закаєва лапті оплакують вже два тижні. Ірина написала: «Сподіваюсь, Саїде, ти помирав довго і в стражданнях».

✔ На Київщині СБУ вполювала жирну діч: цілого «помічника міністра МВД «ЛНР», який захоплював будівлю луганського управління СБУ . В абізяна позивний «сотий». Ну, на жаль, поки не двохсотий, але умови перебування у тюрмі можуть бути такі, що він про це мріятиме.

✔ «Укроборонпром» повідомив, що почав виробляти 152-міліметрові снаряди 🔥.

✔ Кремль таки визнав, що Україна дуже сложна. Вони там у себе заплуталися, треба скидати українську владу чи вже нє, і дійшли висновку, що нє, це «не є ціллю піцоперації». І Херсон вже не росія.
Занотовуйте далі, свинособаки: відхід до своїх кордонів, репарації, дефолт, знову просите курячі окорочки з Америки.

✔ Депушкінізація у Кременчуку. На Полтавщині викинули чергове погруддя кудрявого. Приємно, що згідно з рішенням міської ради. А бульвар Пушкіна тепер називається бульваром Українського Відродження.

✔ У районі Мелітополя до лаптів завітала бавовна на військову базу. А шо ви думали, бл*ді, селище Веселе просто так називається?

✔ У Макіївці теж бавовна, причому взагалі по солідолу, бо на нафтобазі дві цистерни з паливом згоріли. Причиною, як заявили самі гамадрили, стало «потрапляння вибухонебезпечного предмета». Такі делікатні, бл*ть, ніби в раковини не сруть.

✔ А на Черкащині місцевий депутат заварив двері у церкву УПЦ МП. Пам’ятаєте цей голівудський фільм про екзорциста, Константин чи як його там. Так от, у нас придумали набагато кращий спосіб боротьби із нечистю. Воно, звісно, можна було би і всередині москальських попів заварити і спалити к х*ям, але ж ми не русня, щоби паплюжити суспільну власність.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор