Навчіться мовчати та чекати

У мене до вас усіх буде одне прохання, пов’язане з можливістю загострення війни. І вже дуже-дуже актуальне. Коли знов насувається ця неприємна тривога, багацько людей запитують себе “Чим я можу допомогти? Що мені робити?”. Цей текст якраз для вас. Правда, він про те, чого вам НЕ робити. Але це також дуже, дуже важливо. І це НЕ робити дуже складне, але ви мусите впоратися. Треба, щоб ви зробили наш інформаційний простір трішки менш вразливим до ворожих інформаційних операцій. Для цього потрібно небагато.

Читати далі

PROстыми словами – 03.04.2021

В городе Шуша азербайджанцы при разминировании нашли обломки российских “Искандеров”. – Г-н Песков, ваши “Искандеры” ведь не были экспортными вариантами? Откуда они в Шуше? – Ничего не знаю! Первый раз слышу! – Г-н Песков, в Баку заявили, что, судя по маркировке, этими комплексами могли управлять только россияне! – Мне (и Путину) не докладывали по военной линии! Боинг над Донбассом – какие параллели… А у Порошенко можно попросить те российские паспорта, урожай из которых собрали на Донбассе. И у поляков – доказательства экспертизы по самолету Качинского. И с миру по нитке – в каждой стране найдется российский след. 

Читати далі

Магія РНБО

Зеленський – зло не тому, що він дурень, брехун, маніпулятор, імітатор бурної діяльності та людина без цінностей та моралі. Зеленський – зло, бо він руйнує інституції. Незаконний розпуск ВР у 2019. Незаконне формування уряду президентом, а не Радою. Рейдерство Нацбанку. Незаконний розгром і параліч Конституційного суду. Постійні атаки НАБУ, НАЗК. Тепер – знищення РНБО як органу національної безпеки та перетворення його в інструмент побудови абсолютної монархії Зеленського. Зеленський – зло. Зі злом потрібно боротися. Кожен, хто лишається осторонь, підтримує зло.

Читати далі

Злочинний наказ

Они ни к чему не готовы. Потому что они сборы оперативного резерва в одной области не смогут провести. Или учения ТРО. Потому что в условиях пандемии один больной ковидом “положит” сотни и тысячи людей, собранных вместе. Нет у нас вакцинированных людей ни для сборов, ни для учений, ни тем более для мобилизации. И вакцины нет. Курточка новая у Степанова есть. А вот вакцины нет. И готовности нет. И собирать людей во время пандемии без предварительной вакцинации – это преступление.

Читати далі

Відплив іноземних інвестицій триває

За результатами «ефективної» роботи Зеленої влади 78% інвесторів відзначили погіршення інвестиційного клімату в Україні у 2020 році. За даними Нацбанку, відплив іноземних інвестицій з України у 2020 році склав $868 мільйонів. Так, можна пояснити, що це збитки компаній з іноземним капіталом та повернення кредитів українськими компаніями з іноземним капіталом материнським компаніям. Але факт залишається фактом: плюс перетворився на мінус… У період 2016-2019 років Україна залучала прямих іноземних інвестицій не менш ніж $3,7 мільярди на рік.

Читати далі

Кому телефонував Байден

Не з Бубочкою побалакати хотів Байден. Він подзвонив, аби підтримати всіх нас – тих, хто Україну захищав і досі захищає, навіть попри регулярні зелені плювки в душу. Байден повідомив нам, що в нас є союзник і що він нас не покине. Що в нас є вірний товариш. Ми почули. І ми не забудемо. А Бубочка? Хай його вихваляють ті, хто його обирав. Цікаво навіть, наскільки миттю поменшає в нього прибічників, тільки-но він заїкнеться про мобілізацію? Вони ж від війни втомилися. 

Читати далі

Белкин куркулятор. 03.04.2021

Сижу курю законопроект №5153 про детенизацию доходов громадян. Я его уже бегло просмотрела. А теперь продолжаю просматривать подробнее, потому что уж очень он мне хитропопым кажется. И несправедливым. У меня возникают сомнения, что этот законопроект писался для того, чтобы богатые люди легализовали своё состояние. Скорее он писался для того, чтобы вытащить кубышки из-под матрасов у пересичных.

Читати далі