Їх кредо – грабувати і звалювати з «цієї країни» у разі небезпеки для них

Як відомо, Блумберг було створено спеціально з метою дискредитації найвеличнішого лідера сучасності, щоб забрати його пояс чемпіона світу по боротьбі з пандемією та титул кандидата в майстри антиковідного спорту. З нинішніми темпами, Блумберг стверджує, вакцинація в Україні триватиме 10 років!!! Скільки десятків тисяч смертей має вартувати розуміння, що Зеленський і його команда вбивають Україну і українців?

Читати далі

Чи захистить Україну «Стратегія воєнної безпеки» від Зеленського. Частина 1

За поточними подіями з розфарбовуванням дверей і гальмуючою “великою” вакцинацією якось непоміченою залишилась новина про введення в дію Указом президента від 25 березня цього року рішення РНБО “Про Стратегію воєнної безпеки України”. Документ такого роду розроблений в Україні фактично вперше. Сам факт його прийняття вже є системним кроком до впровадження певних західних стандартів для оборонного планування. Стратегія містить чимало загальних фраз, визначальних положень, чітких і конструктивних положень, але й див дивних… Розглянемо окремі з них.

Читати далі

Людські життя – не кулька катали. Життя солдата – тим більше

Сьогодні Володимир Зеленський озвучив статистику втрат російсько-української війни, яку він так і не наважився назвати російсько-українською. За версією пана Зеленського, за перших три місці 2021 року ми втратили «20 загиблих і 57 поранених». Я хочу нагадати Верховному Головнокомандувачу реальну кількість бойових втрат за цей період. А саме, 25 загиблих, 40 поранених, 12 травмованих і 1 особа викрадена з опорного пункту (зниклий безвісти). Вова, хто ти такий, щоб перекидати їх туди-сюди як на рахівниці? Чому ти не знаєш поіменно своїх мертвих, чому вони не приходять до тебе уві сні та наяву?

Читати далі

Весна прийде – валити будемо

Як там висловилася одна з сосен партії “Слуга народу” – “валити треба”? Якби з України один раз звалили і сосни, і слуги, і ті, яким завжди було, є і буде наплювати на те, що в нашій країні відбувається, то ми могли бути таким собі аналогом Ізраїлю. Маленьким за кількістю населення, але результативним. Тому що ніяка сосна б не заважала. Чи не крала б бюджетні гроші. Чи не проїдала б наші податки. Чи не наживалася б на вакцинації. Чи не послаблювала б нашу армію. Чи не плювала б ні на цю землю, ні нам в душі. Уявляєте, як було б здорово? І те, що вони вже замислюються про втечу, це дійсно добре.

Читати далі

Марина Порошенко передала 18 кисневих концентраторів у лікарні Києва (фото, відео)

«Безумовно, єдине, що може розірвати ланцюг захворювань, – це тотальна вакцинація. І для цього необхідно, щоб наша влада припинила перекидати відповідальність на місцеву владу, а нарешті завезла необхідну кількість вакцини в Україну, як вона і обіцяла, для того, щоб масово вакцинувати українців», – наголошує голова Постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Марина Порошенко.

Читати далі

Если завтра война…

Соблазн у кое-кого очень и очень велик. И никто не знает, удержится ли от него один плешивый дед. Слабость власти сейчас не просто огромна, хуже того, она очевидна. Слабость во ВСЕХ отношениях. Власти практически нет. Щелкни пальцами – и карточный домик посыпется. Власть не способна даже репрессии организовать, при тотальном контроле страны-то, власть может только по мелочи лохов трясти и звенья в ожерелье добавлять. С такими клиентами не осторожничают, таких дрючат.

Читати далі

РФ готова до широкомасштабних провокацій проти нашої держави

Про це свідчить розвідувальна інформація, яку отримала воєнна розвідка України. За інформацією ГУР МО України, Російська Федерація завершує підготовку комплексу заходів, який має на меті спонукання нашої держави на військову відповідь на ворожі дії окупантів на лінії зіткнення сторін на сході України, розширення російської військової присутності на території так званих ДНР та ЛНР за рахунок введення регулярних підрозділів збройних сил РФ. Крім того, не виключається спроба просування російських окупаційних військ углиб території України.

Читати далі

Дресування проходить успішно

А ось і наслідки російсько-малоросійської пропаганди – 84% українців готові до обмеження свобод заради “порядку”. Режисери недолугих “терактів” та обмальованих дверей знають, що роблять, наш добрий народ знову захотів стійла, забуваючи, що з нього час від часу когось виводять на забій, поки решта хрюкає біля корита з баландою. Не доламали попереднє стійло – доведеться руйнувати наступне. 

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 01.04.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Найманці російської приватної військової компанії Вагнера передислокувалися з Судану до ЦАР. Напередодні «вагнерівці» закрили свою базу на півночі Судану та евакуювали всі матеріально-технічні засоби. Терористична організація «Ісламська держава» прагне зміцнити свою присутність в Африці, взаємодіючи з місцевими терористичними організаціями.

Читати далі

Вова, навіщо тобі офшори?

Світоч наш, найвпливовіший лідер сучасності президент Зеленський обдарував нас всіх милістю подати декларацію. І в декларації тій виявилося страшне! З’ясувалося, що «президент який не краде», володіє зразу ЧОТИРМА офшорними компаніями.

Читати далі