500 днів Ріфф за ґратами

Чому у першу чергу не шукають за принципом “кому вигідно”? Вигідно було як раз спецслужбам РФ, які у Солсбері, Чехії та багатьох інших локаціях довели, що вбивства та інші кроваві провокації – їх фірмовий стиль. Тому що “повісити” гучну справу простіше на того, хто поруч. І навіть не особливо заморочуватись з мотивами – мовляв, робив це “під впливом захоплення ідеями арійської раси”. Антоша Геращенко сказав якось, що у випадку доведення невинуватості Ріффмастера, МВС вибачиться перед ним. А хто поверне людині загублені здоров’я, час, репутацію, гідність? Вони не піймали Бога за бороду і вибаченням не відбудуться. Після зміни влади кожен з великою долею вірогідності отримає свій термін. І кожна доба Антоненка зараховуватиметься їм за три.

Читати далі

Від РНБО вимагають запустити перевірку облгазів і санкції проти Фірташа (документ)

Рада громадського контролю НАБУ одноголосно прийняла звернення до РНБО з приводу катастрофічної ситуації в сфері постачання газу. Сталі відомі кричущі факти несанкціонованого відбору газу компаніями у державної ТОВ «Оператор ГТС України», які можуть бути пов’язані із російськими вигодонабувачами, а також панами Сергієм Курченко та Дмитром Фірташем (детальніше тут). В зверненні до РНБО пропонується НЕГАЙНО здійснити комплексну перевірку облгазів, зобов’язати їх вказувати кінцевих бенефіціарів, а також законодавчо закріпити можливість введення в газорозподільні компанії тимчасової адміністрації та розглянути питання про застосування персональних санкцій стосовно Дмитра Фірташа. 

Читати далі

Поблизу окупованого Криму працюють одразу два Global Hawk (фото)

Поблизу окупованого Росією українського Криму працюють одразу два стратегічних БПЛА RQ-4B Global Hawk Повітряних сил США. Позивні розвідувальних дронів – FORTE10 та FORTE12. Їх роботу доповнює американський морський патрульний літак Boeing P-8A Poseidon. RQ-4B Global Hawk Повітряних сил США з позивним FORTE10 – це саме той дрон, який раніше проігнорував російську «заборону» на польоти вздовж окупованого Криму. Реакції з боку окупаційних військ на цю подію не було.

Читати далі

YouTube заблокував для перегляду в Україні пропагандистські канали 112 Україна, ZIK, NewsOne

YouTube заблокував для перегляду в Україні пропагандистські канали так званої «Трійки Медведчука». Йдеться про ютуб-канали 112 Україна, ZIK, NewsOne. Наразі на вкладці онлайн-трансляції позначено, що контент не доступний у домені нашої країни через скаргу від Уряду на протизаконний контент.

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 24.04.2021

Поняли, ребятки, в чем прикол? Это для вас плести сетки, покупать колёса и носить перетёртые супчики в госпиталь – долг, зов души. Просто потому что иначе – никак невозможно жить. А для этих тварей – наказание.

Читати далі

Російські шпигуни під дипломатичним прикриттям у Чехії – хто вони, що роблять і як їх здолати?

Чеський Центр європейських цінностей з безпекової політики дослідив, як російські розвідувальні служби використовують дипломатичне прикриття для нелегальної діяльності на чеській території. І підготував добірку питань та відповідей про шпигунські практики Кремля у Чеській республіці. ТЕКСТИ переклали це дослідження українською мовою.

Читати далі

Лютые новости – 23.04.2021

Бандера возвращается. Возвращается в квадрате. Апелляционный суд признал законным переименование Московского проспекта на проспект Степана Бандеры. Но это не все. Киевскую вату полоснули серпом по яйцам, теперь она бьется в истерике от того, что станцию метро Героев Днепра хотят переименовать на Героев УПА. Знатно подгорает. Пусть ездят и горят. У советской мерзости должна земля под ногами гореть, пока не поймут, что Киев – это не столица УССР. “Станция Героев УПА. Осторожно, двери закрываются. Следующая станция – Героев АТО”.

Читати далі