Riffmaster – на свободі! (фото, відео)

Шевченківський районний суд міста Києва 30 квітня змінив запобіжний захід для Андрія Антоненка з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Його зобов’язали носити електронний браслет. Петро Порошенко зателефонував Андрію Антоненку: домовились про зустріч найближчим часом. «Це ще не перемога. Але це шлях до неї. Україна обов’язково переможе! А винні у переслідуванні патріотів будуть покарані. У цьому ми з Андрієм — однодумці» – написав на своїй сторінці в Facebook Петро Порошенко.

Читати далі

Їх теж треба захищати так, як вони – нас на фронті

Дуже важливий пост допомоги фронту. Це не примха. Це не “прикольний девайс”. Це те, що дозволить виявляти снайперські групи, розрахунки ПТРК, ДРГ, групи дистанційного мінування, переміщення живої сили і техніки, засідки і будь-яку активність. І працювати на випередження. У складі системи спостереження. У неділю – Великдень. Саме час зробити головні добрі справи. Врятувати хоча б одне життя – найдорожча з добрих справ. Найголовніша. Більше не буває. А якщо не одне – багато життів? Тих, хто дає нам змогу святкувати і просто жити? Це саме той випадок. Головної доброї справи. Реквізити для допомоги – в публікації.

Читати далі

Президенти та національні загрози

«А ваш Порошенко зробив би краще?!» – питають шанувальники ЗЕ, коли їм на фактах доводиш, що вакцинацію населення і взагалі боротьбу з КОВІД-19 зелена влада вщент провалила. Обставини вибухів складів у чеських Врбетицях дають конкретні факти для порівняння, як реагували на загрозу загальнонаціонального рівня команди президентів Порошенка і Зеленського – на війну на сході України та на пандемію КОВІД, відповідно.

Читати далі

Белкин куркулятор. 30.04.2021

Я очень хочу хоть за что-то хвалить нынешнюю власть, бо жить в вечном негативе жутко сложно. Ещё сложнее оказалось найти то, за что нынешнюю власть можно хвалить. Ну вот Дія, ну местные власти местами неплохо справляются. А, ещё хорошо, что Украина пока есть, и, как пишут некоторые, мы не в теплушках и не в Сибирь. Это плюс, бесспорно. В большинстве случаев, за что бы не взялась зелёная власть, получаются мухи-мёд-г*вно и гвозди. Но даже гвозди кривые. Например. Вот возьмём пенсионную реформу. Назрела? Да уж давно.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 30.04.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. На кордоні Киргизстану та Таджикистану розпочався збройний конфлікт за участі прикордонників та військових через водорозподільний пункт «Головний», який країни вважають своєю територією. Є загиблі та поранені з обох сторін. У провінціях Ширнак і Хаккарі на південному сході Туреччини розпочався наступний етап антитерористичної операції Eren, у якій задіяно 5280 співробітників спецназу поліції та жандармерії.

Читати далі