Для Зеленського «кінець епохи бідності» – це забрати у бідних субсидії і віддати їх 97 «слугам народу»

Команда Зеленського «пробила нове дно» у соціальній політиці,  ставленні до найбільш соціально незахищених верств. Останні рішення Уряду щодо встановлення нових вимог до домогосподарств, які мають право на отримання субсидій на ЖК послуги, показують, що додаткові фінансові ресурси команда Зеленського вирішила витрясати з найбідніших людей. Прийнята постанова Кабміну 14 квітня 2021 року, яка нібито «посилила адресність надання житлових субсидій» – це найкращий пам’ятник «кінця епохи бідності».

Читати далі

Гетманцев – не лох

Сейчас создается Бюро Экономической Безопасности (БЭБ), типа налоговое НАБУ с неплохими полномочиями. Сегодня формировалась комиссия по выбору главы этой структуры. В комиссии будут три человека от Рады, выберет нам налоговый комитет двух из них. Главой налогового комитета является столь любимый нами народный депутат Гетманцев, да будут благословенны его инициативы. Судя по тому, как выбирали кандидатов в комиссию, во главе БЭБ Гетманцев видит себя лично. Конкурсы для лохов, а Гетманцев – не лох, потому выбирать будут правильные люди.

Читати далі

Цель все та же – аплодисменты

“Зеленский попросил Нетаньяху стать посредником в переговорах с Путиным”! “Зеленский назвал идеальным местом встречи с Путиным Ватикан”! У нас так обсуждают эту “встречу”, как вроде она вот-вот будет. Весь смысл телодвижений Зеленского – это привлечь максимум внимания. Чтобы побольше поговорили, чтобы пошире новости разошлись, чтобы быть постоянно предметом обсуждения. Отсюда Нетаньяху, отсюда Ватикан. Странно, что не Марс или Луна, – еще громче шум стоял бы.

Читати далі

«Підстава» України, «підстава» її спецслужб

За Конституцією України, президент здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави. Тому скандал, який виник у відносинах з дружньою Молдовою, коли правоохоронні органи цієї країни розшукують громадян України, підозрюючи їх у викраденні судді Чауса, цілком на його совісті. За все треба буде відповідати: і за зрив операції з доставки «вагнерівців», і за спроби прикрити цей зрив іншими злочинами. 

Читати далі

Звільнення Андрія Коболєва з посади голови Нафтогазу: всі сторони питання

Це повний юридичний треш, знищення системи корпоративного управління і виклик Заходу. Звільнення Коболєва, призначення Вітренка і Галущенка – це не просто кулуарні ігри чи боротьба за грошові потоки. Це Єрмак готує поїздку Зеленського до Москви та виконує інструкції з капітуляції України і розриву наших відносин із Заходом. Ці призначення і звільнення – ритуальні жертви, щоб задовільнити кремлівського ведмедя з КДБ-шною пикою. Все, що відбувається в останні два роки, – наполегливе повернення України під московське управління. У Зеленських-єрмаків погано виходить, але вони щиро і не небезкорисливо стараються.

Читати далі

Ідея-фікс Зеленського – зустріч з Путіним сам на сам – загрожує національній безпеці України

Якщо Єрмак домовляється про двосторонню зустріч, є серйозні сумніви, що західні партнери хоча б мінімально обізнані з подробицями переговорів Єрмака та настановами, які дав йому Зеленський. Тож схоже, що і посередники з демократичних країн для Зеленського не важливі. А отже неважлива консолідована міжнародна підтримка України. Він готовий проміняти її на можливість реалізації своєї нав’язливої ідеї – «поглянути у вічі» Путіну.

Читати далі

Гарна компанія

Російські пропагандисти включили Україну в перелік недружніх Росії країн. Сама постановка питання смішить. Ага. Ми дружніми бути маємо, ви в курсі?

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 28.04.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Данська поліція затримала шістьох осіб за підозрою у фінансуванні організації «Ісламська держава» (ІД). Під час антитерористичних операцій в Афганістані захоплено 407 бойовиків ІД з 14 країн. Встановлена їхня причетність до різних злочинів у країні і за кордоном. Уряд Афганістану зв’язався з країнами, громадяни яких були затримані.

Читати далі

Новости из США. 26-27 апреля 2021 года

Ведущие американские телеканалы и газеты ждут выступления Джо Байдена в Конгрессе, которое состоится в среду вечером, в 21:00 по времени

Читати далі

Побудка с утренней Леной. 28.04.2021

Андрей Ермак стучит себя копытом в грудь и обещает организовать таки поездку Владимира Александровича Апокалипсиса в москву. Говорит, что процесс это сложный, москва и её жители не готовы к такому визиту. Владимиру Владимировичу укрепляют бункер и вообще… Может быть, встречу перенесут в Воронеж…

Читати далі