АМКУ проти твоєї звички подорожувати на Уберах містом недорого

Восени прийнято будувати годівнички для птахів, бо морози, і птахам нічого їсти. Навесні прийнято будувати годівнички для чиновників, бо наближається сезон відпусток, і нема за що їхати. Саме зараз в антимонопольному комітеті України відбувається замах на «прикурити» з ринку перевезень. Якщо з ринку «прикурять» вони, то різницю заплатимо ми. Так працює будь-яка корупція. Приводом стало «стрімке» зростання цін на перевезення в Києві у зв’язку з новим рівнем локдауну. Кожного разу, коли у Києві йде дощ, відбувається різкий стрибок попиту, і алгоритми софту операторів перевезень перераховують тарифи. Стає дорожче. Завжди. І, мабуть, теж треба це бороти силами АМКУ? Бо кляті оператори ринку викликають дощ, щоб обібрати чесних громадян.

Читати далі

Чи має шанси Порошенко?

Чи має Петро Порошенко шанси знову стати президентом? Шанувальники ЗЕ переконують нас, що ні. З ними повністю солідарні «білі пальта». «У Порошенко – антирейтинг!» – волають нам, зливаючись у неприродному екстазі. Та чи справді все аж так критично?

Читати далі

Схема працює з нервовими, легковірними, невпевненими в собі та просто тупими

Я не психіатр, звісно. Тому механізм того, що відбувається, уявляю собі, так би мовити, з побутових спостережень. Хай фахівці виправляють, якщо помиляюся. Кейс 1. У вас гарна квартира зі зручним розташуванням. Сусід хоче її купити… Кейс 2. У вас достатньо непогана країна, зручна і з класним розташуванням – саме на сакральних для сусіда місцях. Тому сусід хоче прибрати її до рук…

Читати далі

PROстыми словами – 07.04.2021

Украину пригласили на семь учений НАТО. Вот скажите, зачем им нужно приглашать Украину? Не только потому, что мы потенциальный член НАТО. Мы – непосредственно воюющая армия, имеющая реальный боевой опыт, основанный на реальных боевых действиях. У нас война не прекращается, и скорее это мы им нужны. Многие из стран-участников – в большей степени теоретики в последние годы. Мы же – в подавляющем своем большинстве практики, нуждающиеся в правильной теории.

Читати далі

Є ознаки узурпації влади: заява правозахисних організацій щодо санкцій проти громадян України

Застосування санкцій до громадян України, які мешкають на підконтрольній українському уряду території, підривають фундаментальні принципи права, грубо порушують Конституцію і міжнародні угоди, ратифіковані Україною, несуть серйозні загрози правам і свободам людини, а також мають ознаки узурпації влади в державі. 

Читати далі

«Треба просто вступити в НАТО»

Звичайно, нам цікаво спостерігати за Вовиною еволюцією. Але хотілося б мати якесь скло між собою і цим шоу за склом. Як у зоопарку, де мавпи окремо, а люди окремо. І ніхто не чекає, що відвідувачі полізуть у клітку до рептилій. А що стосується НАТО, так само як і армії, мови, віри, боротьби з корупцією, ковідом, олігархами etc., то Вову не потрібно слухати. Вову потрібно дивитися. Потрібно відділяти величезну мильну бульбашку слів від нікчемного вихлопу справ. Коротше, сприймайте все сказане як білий шум. Це дійсно величезна проблема: президент цілої країни не має власних ідеологічних переконань, не має своєї думки з ключових питань державного розвитку. Країною де-факто керує той, хто виводить для Вови тексти на суфлер.

Читати далі

Що хорошого в усьому поганому?

Ми – це ті, хто крім паніки (заперечення) і розмов про “нову чуму” задає собі питання – “що робити?”. Знаходить відповідь і починає діяти. Це ми премо хворим допомогу і кисень, працюємо волонтерами в лікарнях, допомагаємо потребуючим в пастці карантину. Просто допомагаємо тим, хто поруч, – кому можемо і до кого дотягнемося. І даємо зрозуміти злодійкуватій, але балакучій влади, що ми все бачимо і все розуміємо. І намагаємося змушувати її хоч якось вилізати з колапсу, в який вона нас загнала. І якби не ми, все було б ще гірше.

Читати далі

Просто мы такие. Присоединяйтесь!

С сегодняшнего дня мы снова занимаемся этим проектом. Нам снова будет помогать Петр Порошенко, который тратит миллионы на помощь, не смотря на… на все. Мы снова будем сами собирать деньги из собственных семейных бюджетов. Мы снова будем просить о помощи депутатов партии Європейська Солідарність. И мы снова просим вас, всех вас принять участие в этом проекте. На ближайшие два месяца мы поставили себе план в 10 000 продуктовых наборов. Эти 10 000 наборов – это 10 000 раз помощь. Это 10 000 человек, которые не могут помочь себе сами. И пофиг за кого голосовали, и пофиг на благодарности, и пофиг на все это. Мы помогали и помогаем не ради благодарностей.

Читати далі

Всю владу Рептилоїдам!

Розмовляв з батьками щодо вакцинації. Вони «за» і чекають, коли до них дійде черга, чи як там це тепер називається. Однак мама переказала розмови зі своїми знайомими та сусідами, і хвиля відчаю, що доводить до нестримуваної люті, накрила мене своїми темними крилами. Більшість, абсолютна більшість, ні, 98% співрозмовників були агресивно категорично проти вакцинації, спираючись на до чортиків тупі конспірологічні теорії.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 07.04.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Міністр МЗС Франції Жан-Ів Ле Дріан заявив, що ЄС незабаром запровадить економічні санкції проти членів військової хунти. Глава Президентської ради Лівії Мухаммед Юнус аль-Менфі повідомив, що в Лівії створена Комісія з національного примирення, мета якої – встановлення соціального миру в країні.

Читати далі

Новости из США. 5-6 апреля 2021 года

В течение последних двух дней журналисты задавали вопросы об реакции США на эскалацию агрессивных действий РФ на оккупированной территории Донбасса и на линии фронта, а также концентрацию российских войск вблизи российско-украинской границы и в оккупированном Крыму, пресс-секретарям Госдепартамента, министерства обороны и Белого Дома. Появились также новые публикации Atlantic Council, в том числе с комментариями бывших послов США в Украине Хербста и Тэйлора.

Читати далі

НАН України: Прогноз розвитку епідемії COVID-19 в Україні на 07 – 20 квітня 2021 року (інфографіка)

Протягом останнього тижня продовжувалося зростання показників епідемічної динаміки, оновилися рекорди реєстрації нових і летальних випадків. Разом з тим, темпи поширення зменшуються вже протягом двох тижнів. Ймовірно, що Україна зараз перебуває на початку фази плато, що є дуже непевним станом і може тривати кілька тижнів. Згідно з прогнозними обчисленнями, середня кількість нових випадків дорівнюватиме 18 684 (Prophet) і 16 209 (SEIR-U) протягом тижня 7–13 квітня 2021 року та 16 351 (SEIR-U) протягом тижня 14–20 квітня 2021 року. Спостережувана летальність демонструє зростання в останні 3-4 тижні, але все ще лишається у діапазоні 2,2%–2,5%. Частка госпіталізованих дітей продовжила зростання, що відповідає інфекційним особливостям британського штаму вірусу. Найбільше зростання спостерігалося серед дітей до 10-ти років.

Читати далі