Не можна їм це прощати!

Гліб Бабіч

УВАГА! ВСІМ!

Завтра 2 лютого о 12:20 в Печерському суді відбудеться перенесене засідання по “справі Журавля”.

Нагадаю вам, що ДБР намагається “з’їхати” з постанови суду про реєстрацію в Єдиному Реєстрі та відкриття провадження за фактом залишення без допомоги та загибелі розвідника Ярослава Журавля, до якої привела сума дій і бездіяльності “верховного головнокомандувача” Володимира Зеленського.

Батько Журавля Сергій подав заяву в ДБР – йому відмовили. Він подав позов до суду – суд зобов’язав ДБР зареєструвати та прийняти в провадження справу. Представник ДБР навіть не з’явився на суд.

Проте ДБР подало зустрічний позов про відмову реєструвати справу. Але на суд представник ДБР теж не прийшов. Зате прислали папір, що у них багато справ і не вистачає людей. Суд перенесли на 2 лютого.

Вони намагаються вимотати батька поїздками і перенесеннями. До Сергія Журавля одночасно приходять й інші повістки за незрозумілими справами. Скажімо, з Шевченківського суду. Правда, там не те ім’я. Але спроби заплутати і деморалізувати очевидні.

Я вас знову кличу під Печерський суд. І знову прошу про інформаційну підтримку – репости і коментарі.

Але. В першу чергу саме під суд. Щоб суспільний резонанс не контрастував із кількістю людей під судом. Тому що саме це показник того, чого ми варті.

Чекаємо вас завтра, 2 лютого, о 12:00 в Києві під Печерським судом на Володимирській, 15.

Не можна їм це прощати. Повільно, важко, але ми свого доб’ємося. І вони дадуть відповідь. Не тільки “найвпливовіший”, але і вся його боягузлива вертикаль, винувата в загибелі морських піхотинців. І за приниження армії, яку вони зрадили.

Дякую за репост і “+” у коментарі.