Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 21.07.2020 (відео, звіт ОБСЄ, мапа)

21 липня 2020 р. незаконні збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів двоє захисників зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Один із військовослужбовців, поранений сьогодні в районі Павлополя, помер в лікувальному закладі від отриманих поранень. 20 липня збройні формування РФ 17 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один український захисник загинув, ще один отримав поранення. Сьогодні представники російсько-окупаційних військ передали ще одне тіло полеглого захисника на підконтрольну Уряду України територію. Наразі, особу загиблого не ідентифіковано.

Читати далі

Джина з пляшки Зеленський вже випустив

Вимога терориста – хай навіть найпростіша та найбезглуздіша, – виконана першою особою держави, є ідеальним закликом до майбутніх терактів. В яких президент – співучасник. Бо якщо сьогодні він каже “всім дивитися фільм”, – це спонукає певних громадян завтра захопити маршрутку, щоб він сказав “вибачте, шановний Рамзан Ахматович”. Або “Донбасс выбрал быть с Россией”. Або “русские есть государствообразующей нацией в Украине”. Боже, бережи Україну від дурнів, які нею правлять, і біди, яку вони приносять!

Читати далі

Брифінг політичної партії «Європейська солідарність» за підсумками третьої сесії ВР ІХ скликання (відео)

«Ми робили все від нас залежне, робимо і будемо робити, щоб мінімізувати шкоду, яку диктатура дилетантизму цієї команди завдає Україні. В парламенті «Європейська Солідарність» за підтримки громадянського суспільства змогла торпедувати безліч безглуздих ініціатив провладної команди. Ми зробимо все для того, щоб «червоні лінії» не були перейдені і в майбутньому. Також ми бачимо і відчуваємо, що підтримка з боку суспільства зростає, і щиро дякуємо всім українцям, які бачать потужну роботу фракції «Європейська Солідарність» в українському парламенті», – зауважив співголова фракції Артур Герасимов.

Читати далі

Эти потрепанные балалайки договорились до печки

Депутат ОПЗЖ Олег Волошин с трибуны Верховной Рады Украины поставил под сомнение Конституцию страны! Когда ты облокотился на одну статью, то, відповідно, ты забил кумачово-звездатый хрен на главный ЗАКОН Украины целиком. Парни вспылили? Конечно, вспылили. Ибо они, как никто иной, знают, что после подобных заявлений приходят российские танки под ручку с «Градами». Понятно, что СБУ, ДБР и другие правоохранительные органы привычно играют свою игру. Упаковать боевого десантника за шалости с зелёнкой – это легко. А вот громко так приземлить депутата Верховной Рады, замахнувшегося на Конституцию Украины, – это… Да ну его нах. Проще сделать вид, что ничего и не случилось.

Читати далі

Туризм зеленосяйного за державний кошт

Кажуть, Зеленський махнув на так звану «дачу Хрущова» або морську резиденцію Януковича. Це будинок в Азово-Сиваському заповіднику, де знаходиться державна резиденція. До речі, чергова з тих, які обіцяв віддати Зеленський дітям. Проте, цікаве інше. Який це за рахунком відпочинок? Десятий? Одинадцятий. І це в час, коли на кордонах з Україною Путін брязкає зброєю – агресор проводить «раптові навчання», а в Крим терміново перекидається військова техніка. В той час, як Кадиров погрожує самому президенту. І навіть якщо завтра відбудеться ескалація чи раптовий наступ Кремля, схоже, для Зеленського весь світ зачекає.

Читати далі

“Українська бронетехніка”: руйнування міфів про “Варту” та можливості “Новатора”

Defense Express підготував спеціальний матеріал про компанію “Українська бронетехніка”, яка розробила та серійно виготовляє бронеавтомобілі “Варта” та “Новатор”, міномети та інше озброєння.

Читати далі

Йдемо на ви! Це наша країна. Це наш день!

Одного разу СПРАВЖНІЙ Президент візьме слово і скаже все, що важливе для Нації, а потім… Одного разу коробка за коробкою, лава за лавою, підуть вони… Підуть юні та сиві. Обпечені вогнем і посічені залізом. Брати і сестри. Герої. І котитиметься Хрещатиком овація. І будуть захоплені очі дітей. І не ховатиме емоцій ніхто. Одного разу країна одужає і зробить все, як має бути. А поки, на Хрещатик йдемо ми. Бо це ми піднімали країну з руїн, захищали її, розвертали в бік Світла. Це нам є різниця. І це МИ платимо дорогу ціну, щоб Державність жила. 24 серпня. 10:00. Збір біля Кобзаря.

Читати далі

Местные выборы. Начало конца

Сразу несколько источников сообщают, что 18 июля в ОПУ была представлена закрытая социология, которую президентский офис заказывал под местные выборы. Согласно приведенным цифрам, потенциальные кандидаты от СН побеждают только в 4 областных центрах из 24. Выборы по партийным спискам выглядят ещё хуже: СН смогут взять монобольшинство не более, чем в 3 гор- облсоветах. Ситуация настолько неприглядная, что Ермак с Тимошенко убедили Зеленского совершить в сентябре турне по наиболее провальным областям с целью подзаконной агитации за “своих” кандидатов. Иначе все увидят, что король не просто голый, но ещё и импотент.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 21.07.2020

Станом на 9:00 21 липня в Україні 60 166 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1518 летальних, 32 199 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 673 нових випадки, з них 50 у дітей та 35 у медичних працівників. Одужали за добу 760 осіб, померли 20 осіб. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Про наслідки ліквідації районів

Чомусь майже непоміченими пройшли дуже серйозні зміни, що стосуються майбутнього мільйонів українців та й, взагалі, майбутнього держави в цілому. Йдеться про прийняту в п’ятницю, 17 липня 2020 року, постанову, якою ліквідовано старі райони та створено нові райони, значно більші за площею і за населенням. Це, без сумніву, руйнівний для країни акт, який знищить українську провінцію, позбавить багатьох людей засобів для існування і спричинить додаткову хвилю міграції з депресивних провінційних регіонів.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 21.07.2020

В Черном море стартовали учения Sea Breeze-2020 с участием кораблей стран НАТО и Украины. Трампы, Зеленские приходят и уходят. Но если бы не сдерживающий фактор США, Украина не досчиталась бы сейчас гораздо больше земель. Не слабая и разношёрстная Европа и даже не НАТО, а именно Штаты являются для Москвы тем вечным пугалом, которое максимально сдерживает их имперские инстинкты.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 21.07.2020 р.

Станом на 10:00 21 липня 2020 р. в ЗС України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 140 осіб. Всього за час пандемії одужало – 524 особи, летальних випадків – 5. За минулу добу зареєстровано 6 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них в закладах охорони здоров’я перебуває 3 особи. На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 3 особи.

Читати далі